Deltidsarbete till internationellt företag i Älmhult

Deltidsarbete till internationellt företag i Älmhult

Är du en person med utstrålning och besitter ett stort intresse för människor? Ser du en möjlighet att starta karriären på ett av världens största företag? Trivs du med samarbete och mångkultur?
Stort internationellt företag i Älmhult söker nu flexibel cafépersonal!Om tjänsten
På ett av världens största bolag har du en möjlighet att träffa människor från hela världen - varje dag. Här arbetar du i en internationell miljö tillsammans med kollegor och möter dagligen nya kunder.

Vår kund i Älmhult driver sin verksamhet framgångsrikt genom goda värderingar som speglar arbetsplatsen du kommer befinna dig på. Här får du känslan av en mångkultur och vänlighet från kollegor som besökare. I tjänsten innefattar främst arbete inom interncaféet, vilket innebär enklare köksarbete samt kassahantering.

Du har även möjligheten att jobba med servering samt som värd med förberedelser/planering inför och under event.

Lika viktigt som att hålla ordning och reda runt omkring dig behöver du alltid ha kunden i fokus.
Arbetet innebär varierande tider. Koncernspråket är Engelska.

I din roll som cafépersonal kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Kassahantering
  • Plock och kökshantering
  • Kommunicera med gäster
  • Ansvar för salladsbar
Om dig
Som cafépersonal krävs det att du kan hålla många sysslor igång samtidigt. Du ska kunna planera och organisera ditt arbete rätt samtidigt som ett gott värdskap och samarbete alltid ska ligga till grunden både gentemot besökare och kollegor. Då besöksflödet varierar kan det innebära hektiska timmar. Stresstålig och samarbetsvillig kommer vara största faktorer till att framgångsrikt göra ett gott jobb. Trivs du i en öppen miljö där du kan ge och ta feedback för att ständigt utvecklas och lära dig nytt så kommer du älska din arbetsplats. En stor fördel är om du tidigare har erfarenhet av servering/café eller restaurang.

Viktigt för tjänsten är följande:
  • Kunna ta och ge kritik
  • Inte vara rädd för smuts
  • Se vikten i att samarbeta
  • Serviceinriktad
  • Kunna mycket god engelska och svenska i tal. (Meriterande vid fler språk)
Om anställningen
Tjänsten som cafévärd är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en behovsanställning i Adecco Student. Vi ser eventuellt kommande behov 50-90% - Med stora möjligheter till heltid och tillsvidareanställning!

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Mindy Samwel via 073 684 7171.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.