Bygglovsprojektör för framtidens bostäder

Bygglovsprojektör för framtidens bostäder

Har du erfarenhet av projektering i CAD- miljö och vill arbeta hos Sveriges största hustillverkare? Drivs du av att arbeta i team med fokus på kund, kvalité och resultat? Då är detta rätt tjänst för dig!

OBOS har en lång och stark tradition sedan snart 90 år tillbaka. Genom vårt bolag OBOS Mark köper vi mark som vi förädlar till attraktiva tomter och områden. Det innebär att vi ombesörjer allt från exploatering med exempelvis utbyggnad av gator, vatten- och avloppsledningar och lekplatser till färdigt område. Vi är rikstäckande och finns på kontor från Malmö i söder till Luleå i norr. Vår lokala förankring är en av de främsta förklaringarna till att vi ses som en trygg och stabil samarbetspart inom samhällsbyggnad. När vi utvecklar projekt har vi alltid som mål att resultatet ska bli ett attraktivt och tilltalande område med liv och rörelse som passar in i den omgivande miljön. Långsiktighet och ansvar är två viktiga ledord för oss i OBOS-koncernen. Vårt samhällsengagemang sträcker sig över såväl ett miljömässigt som socialt perspektiv. Det vi gör idag ska gynna oss och vår omvärld nu och flera generationer fram i tiden. Vi återinvesterar vår vinst i verksamheten, vilket gör att vi ständigt kan utveckla vår verksamhet och aktivt delta i samhällsutvecklingen. Det gör oss till en stark och trygg aktör i bostadsbranschen.

Hur ser din dag ut?

Som bygglovsprojektör hos oss kommer du att projektera villor i grupp, parhus, radhus, kedjehus och flerbostadshus i både planelementsteknik och volymteknik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att serva kunder, säljare, fabriker och byggplatser med skisser, bygglovshandlingar, markplaneringsunderlag och presentationsmaterial. Dessutom ansvarar du för att huvudhandlingar utförs enligt byggsystem, planbestämmelser, gällande lagar och förordningar samt normer och föreskrifter.

De flesta bygglovsprojektörer i teamet sitter nära teknikavdelningen på huvudkontoret i Myresjö, men i denna roll kommer du efter din introduktion ha möjlighet att arbeta en hel del från något av våra lokalkontor i Jönköping eller Växjö. Du kommer att ha både interna och externa kontakter och du är med i ett tidigt skede i de olika projekten samt håller i säljstartmöten och medverkar vid projekteringsmöten.

Vem trivs här?
I grunden har du en ingenjörsutbildning på högskola eller KY-utbildning inom småhusprojektering, alternativt erfarenhet inom småhusproduktion eller motsvarande. Dessutom har du arbetserfarenhet av projektering i CAD-miljö och ett intresse för datamiljö. Vi tror också att du har god material- och produktkännedom samt god kännedom om byggsystem för planelement- och volymhus. Har du även erfarenhet från att ha upprättat bygglovshandlingar så ser vi det som en stor fördel.

För att lyckas i rollen har du stor social kompetens och är kommunikativ som person. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du själv driver ditt eget arbete framåt med starkt resultatfokus och ser själv vad som behöver göras och när. För dig är det viktigt att leverera resultat med kvalitet och du har en hög ansvarskänsla samt fokus på lösningar.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete på ett företag med starka varumärken och framtidstro. Du kommer att ingå i ett team som trivs med sitt arbete och har roligt på jobbet. Arbetsmiljön inom koncernen tillhör en av de bästa i branschen och vi satsar på att personalen ska må bra genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland våra anställda.

Är DU intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt genom att registrera dig via denna annons så snart som möjligt dock senast 30 november. Urval sker löpande så annonsen kan komma att stängas tidigare Frågor angående tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Victoria Hammarström 036-351034, victoria.hammarstrom@adecco.se

Adecco använder personlighetstetsreoch videopresentationer i sitt urvalsarbete. dessa skickas till dig via mail. det är vikitgt att genomföra dessa så snart som möjliget för att komma vidare i processen.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.