Utbildare i fordonsteknik till yrkesakademin i växjö

Utbildare i fordonsteknik till yrkesakademin i växjö

Vill du utveckla dina ledaregenskaper och tycker om att ta ansvar? Är du pedagogisk, gillar att lära ut och har en bakgrund inom fordonsbranschen? I så fall har vi jobbet för dig! Vi söker just nu en utbildare som kommer få mycket eget ansvar och självständigt driva sitt eget arbete framåt, med lektioner och föreläsningar. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för YrkesAkademin räkning en medarbetare till deras utbildning inom fordonsteknik till Växjö.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader initialt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och för rätt person är företagets intention en direkt rekrytering långsiktigt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som utbildare inom fordonsteknik kommer du att ansvara för utbildning inom fordonskurser för bil, lastbil, buss, och själv leda föreläsningar. En dag kan vara att du håller en teorilektion och lär ut praktiska moment. Nästa dag är du kanske ute och besöker eleverna som är ute på praktik och på väg tillbaka besöker du företag som vill samarbeta med oss. Du planerar, genomför och utvärderar dina kurser själv och tillsammans med dina kollegor - ett varierande och utvecklande arbete! Du kommer till exempel att:
 • Undervisa och leda kurser som ingår i utbildningen, främst med inriktning fordon
 • Undervisa elever utifrån individuellt anpassade metoder och utbildningsplaner
 • Planera, genomföra och utvärdera förekommande kurser
 • Hantera viss kursadministration och dokumentation
 • Nätverka med olika företag i branschen för samarbete med studiebesök, praktikplatser och gästföreläsningar
Tjänsten passar dig som brinner för pedagogik och att lära ut. Du gillar att ta stort ansvar och driver självgående dina projekt framåt.

Vi söker dig som
 • Yrkeserfarenhet från branschen inom fordonsmekanik (3 år eller mer)
 • Erfarenhet av att utbilda eller handleda andra inom fordonsmekanik.
 • Har du pedagogisk utbildning om 40 högskolepoäng eller mer är det ett stort plus.
 • B-körkort
Som person är du social och har lätt för att möta människor med olika bakgrund. Du föredrar att arbeta i team och tycker om att utbyta erfarenheter och kompetens med dina kollegor. Vi ser att du brinner för utbildning och ser därför vikten av att ha ett pedagogiskt förhållningssätt till dina elever.

Övrig information
 • Start: januari 2019
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Växjö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. De har varit verksamma i branschen sedan 1997. De bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men YrkesAkademin riktar sig även till företag och privatpersoner. Deras verksamhet finns fördelade på ett 60-tal orter från Lappland till Skåne.