Business Area Manager till Lietpak!

Business Area Manager till Lietpak!

Lockas du av möjligheten att forma och skapa dina egna affärer och att skapa långsiktiga kundrelationer? Vi söker nu en skicklig affärsutvecklare som brinner för att hjälpa kunder med deras utmaningar. Hos Lietpak kommer du ha en nyckelroll i att bygga relationer till och skapa värde för deras kunder. Detta genom fokus på kundupplevelse och kundnöjdhet. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Lietpak har varit verksamma i förpackningsbranschen sedan 1991. Sedan starten har de utvecklats till att idag vara en av Europas mest moderna och effektiva produktionsanläggningar för polymera förpackningsmaterial. Lietpak tillverkar förpackningsmaterial av polymera filmer. De flesta av deras produkter används i livsmedelsindustrin, men de levererar också för tekniska och medicinska tillämpningar. Företaget präglas av kreativt tänkande och framåtanda, där en familjär teamkänsla och god samarbetsförmåga är viktigt och två absoluta framgångsfaktorer.

Din viktigaste uppgift blir att fortsätta öka tillväxten på befintliga kunder men också hitta nya målgrupper där kundens lösningar är relevanta. Hos Lietpak får du vara med på en verklig tillväxtresa i en föränderlig bransch. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, du får ett stabilt och starkt bolag i ryggen men får samtidigt använda ditt eget driv, din entreprenörsanda för att forma och skapa dina affärer samt din egen utveckling. Du kommer att ansvara för att få befintliga och nya kunder att växa och vi söker därmed dig som har ett entreprenöriellt mindset och en tidigare lyckad bakgrund inom kundrelationer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lietpak.

Du erbjuds
 • Möjligheten att få arbeta i ett bolag som har en stark marknadsposition i branschen och dessutom få arbeta med en bred kundstock
 • En platt organisation där beslutsvägarna är korta
 • Frihet under ansvar
Arbetsuppgifter

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på budget såväl som att aktivt söka nya kundrelationer. Vidare kommer du att formulera och utforma offert- och marknadsmaterial.
 • Skapa starka affärsrelationer vilket bidrar till ett effektivt och mervärdesskapande samarbete
 • Utveckla och aktivt genomföra kundspecifika affärsplaner
 • Verkställa planer i enlighet med företagets taktiska plan för året
 • Hantera inkommande ärenden från kunder gällande exempelvis avtal
Vi söker dig som
 • Gedigen erfarenhet från B2B-försäljning, helst från förpackningsindustrin
 • Talar svenska såväl som engelska obehindrat då kontakter internt såväl som med kunder sker på båda dessa språk
 • Har B-körkort
 • Van vid lösningsorienterad försäljning i större projekt med skräddarsydda lösningar och långa säljcykler
 • Kan påvisa tidigare starka resultat från att bearbeta nya kunder
 • Erfarenhet från förpacknings- eller livsmedelsindustrin och förstår värdekedjan, processer och produkter i den världen
För att lyckas i rollen behöver du också ha teknisk erfarenhet eller tekniskt intresse och förståelse för teknik.

Meriterande om du tidigare erfarenhet inom förpackningsindustrin, livsmedelsindustrin, kött eller charkindustrin.

I denna process kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker dig som är:
 • Uthållig och har förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete
 • Orädd och agerar med säkerhet och trygghet i nya situationer trots begränsad kunskap och erfarenhet
 • Serviceinriktad och har förmåga att utläsa andras behov och uppvisar en vilja och förmåga att hjälpa andra
 • Självgående och van att driva säljprocesser på egen hand från start till mål
 • Ansvarstagande, trygg och stabil och skapar förtroende genom ditt sätt att agera samtidigt som du har förmåga att anpassa dig när situationen kräver det. Du tar ansvar för och driver sina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Södra Sverige arbetat kommer att utgå hemifrån
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se