Price Controller till ABENA

Price Controller till ABENA

Dina arbetsuppgifter
Som Price Controller på ABENA kommer du självständigt att få administrera och underhålla kund-kontrakt i vårt affärssystem, få beräkna och ta fram offerter, statistik och priser samt medverka i anbudsprocesser tillsammans med sakkunniga produktchefer och säljare. Du kommer att få ett trevligt och bra stöd från kollegor som uppskattar ett prestigelöst, trevligt och glatt samarbete. Du kommer att ingå i Anbudsavdelningen med placering i Växjö och rapportera till Anbudschef.

Din profil
Vi söker dig som är en strukturerad och initiativrik problemlösare som drivs av att utveckla affärer mot offentlig och privat sektor. Vi värdesätter dig som arbetar affärsmässigt, resultatinriktat och alltid sätter kunden i fokus. Därför ser vi att du är noggrann, innehar affärssinne och trivs med att ta ansvar och driva ditt arbete framåt för att nå resultat. Då du kommer att ha många kontaktytor inom organisationen ser vi att du har lätt för att samarbeta och trivs i interaktion med andra.

Du bör ha relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet från offentlig upphandling och liknande administrativa arbetsuppgifter. Det är även positivt men inget krav om du har erfarenhet av att analysera och sammanställa rapporter. Vidare värdesätter vi om du har goda datorkunskaper och framförallt goda kunskaper i Excel.

Vad erbjuder vi?
ABENA är ett expansivt företag som framgångsrikt kombinerar sin storleksmässiga styrka med ett familjeägt företags fördelar, såsom korta beslutsvägar och flexibilitet, för att på bästa sätt kunna svara på marknadens behov. Uppskattar du att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus kombinerat med en varm människosyn – då tror vi att du kommer att trivas hos oss på ABENA.

Vi erbjuder ett arbete där du får tillfälle att utvecklas och utmanas med meningsfulla uppdrag. Trivs du i en dynamisk miljö där du har stora möjligheter att vara med och sätta inriktningen framåt så kan detta vara en möjlighet för dig. Vi välkomnar dig att bli en del av vår utveckling och att växa med oss!

Din ansökan
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast, dock senast 2021-03-09. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta HR-generalist Madeleine Jägervall på telefon 0470-446 06 eller mail made@abenaab.se. För specifika frågor om tjänsten vänligen kontakta Anbudschef Anders Petersson på telefon 0470-446 53 eller mail apet@abenaab.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Abena AB säljer och marknadsför förbrukningsartiklar inom Sverige till offentlig sektor och företag. Genom egna starka varumärken, brett sortiment, leveranssäkerhet, kvalitet/miljömedvetenhet och engagerade medarbetare skapar vi långsiktiga kundrelationer. Vårt huvudkontor ligger i Växjö, vi är runt 60 medarbetare och omsätter runt 500 miljoner kronor. Abena AB ingår i den familjeägda danska Abena-koncernen som är en av Europas mest betydande leverantör för produkter inom hygiensektorn samt av förbrukningsartikler.
Läs gärna mer på www.abenaab.se