Marknadsassistent till ABENA

Marknadsassistent till ABENA

Dina arbetsuppgifter
Som Marknadsassistent på ABENA har du ett omväxlande arbete och är en viktig komponent för intern och extern kommunikation. Du har tät kontakt med koncernens marknadsavdelning och externa samarbetspartners. Du är med och bidrar till en positiv stämning och sammanhållning i teamet.

Du arbetar självständigt och/eller i team med att skapa material för tryckta och digitala medier, du producerar och publicerar innehåll till hemsida, e-handel, nyhetsbrev och sociala medier. Textbearbetning, korrekturläsning och översättningar är också givna uppgifter i det dagliga arbetet.

Vi är en avdelning med framåtanda och ambition att växa ytterligare det kommande året.
Som Marknadsassistent kan du förvänta dig många spännande projekt framöver.

Din profil
Uppskattar du att arbeta på ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus kombinerat med en varm människosyn – då tror vi att du kommer att trivas hos oss på ABENA.
Som person är du kreativ och initiativtagande samt har god samarbetsförmåga, du är noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta under eget ansvar. Som person är du positiv och lösningsorienterad och vill vara med och bidra till att stärka varumärket ABENA.
Du har ett öga för text och skriftlig kommunikation, men även vana av att hantera en kamera för enklare produktfotografering och till sociala medier. Du är serviceinriktad oavsett om behovet är internt eller externt. Du är placerad på vårt huvudkontor i Växjö och rapporterar till vår Marknadschef.

Vi söker dig som:
  • Har eftergymnasial utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet inom t.ex. media/multimedia, grafisk design, marknadsföring, kommunikation eller motsvarande.
  • Har goda kunskaper i Adobes program InDesign, Photoshop och Illustrator samt grundläggande kunskaper i Microsoft Office-paket.
Om oss
Abena är ett expansivt företag som framgångsrikt kombinerar sin storleksmässiga styrka med ett familjeägt företags fördelar, såsom korta beslutsvägar och flexibilitet, för att på bästa sätt kunna svara på marknadens behov.
Tillit, rättvisa och samarbete är våra värderingar, detta tillsammans med stort fokus på hållbarhet genomsyrar vår företagskultur och all vår verksamhet.

Din ansökan
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast, dock senast 2020-11-24.
Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta HR-generalist
Madeleine Jägervall på telefon 0470-446 06 eller mail made@abenaab.se.
För specifika frågor om tjänsten vänligen kontakta
Marknadschef Sanna Davidsson på telefon 0470–446 27 eller mail: sada@abenaab.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon +46 47 04 46 06
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.abenaab.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Abena AB säljer och marknadsför förbrukningsartiklar inom Sverige till offentlig sektor och företag. Genom egna starka varumärken, brett sortiment, leveranssäkerhet, kvalitet/miljömedvetenhet och engagerade medarbetare skapar vi långsiktiga kundrelationer. Vårt huvudkontor ligger i Växjö, vi är runt 60 medarbetare och omsätter runt 500 miljoner kronor. Abena AB ingår i den danska Abena-koncernen som är en av Europas mest betydande för produkter inom hygiensektorn samt av förbrukningsartiklar.

Läs gärna mer på www.abenaab.se.