Hissmontörer Alvesta/Växjö

Hissmontörer Alvesta/Växjö

Vill du arbeta på ett privatägt fristående rikstäckande företag med rötterna i Småland? Vill du ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du jobbar med ett av marknadens bredaste hissprogram?
- ALT Hiss satsar mot nya mål och söker hissmontör som utgår ifrån Alvesta/Växjö för att möta en gedigen orderstock och fortsatt expansion. Ett omväxlande och fritt jobb där du gärna får ha erfarenhet av såväl el som mekanik men allra viktigast en dos kreativitet. Du jobbar delvis i par med en erfaren montör men också ensam med eget ansvar för montagen.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
  • Du har B-körkort
  • Det är meriterande om du har el- eller mekanisk inriktad utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten
Arbetet är självständigt så du behöver vara ansvarsfull och ha en god drivkraft. Har du hisserfarenhet är det en STARK merit. Vi kommer att lägga stor vikt vid personligt driv och inställning för kommande arbetsuppgifter.

VI ERBJUDER
Ett omväxlande och fritt jobb med tillgång till servicebil. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget.

SÅ ANSÖKER DU
Din ansökan med CV och en personlig beskrivning skickar du via Ansök Nu, urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta montagechef Magnus Lundstedt, Montagechef på telefon 0472-390 718.
Mer info
Kontaktperson Magnus Lundstedt
Telefon 0472-390 718
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alt.se
Sista ansökningsdag 21 juni 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan många år är ALT Hiss väl etablerade som en komplett, rikstäckande leverantör av hissar och rulltrappor för alla lyfthöjder och laster.

ALT Hiss är ett helt fristående och ägarlett hissföretag. Vårt breda produktsortiment gör oss unika som enda rikstäckande hissföretag med egen konstruktion och tillverkning. Flexibilitet och speciallösningar är våra ledord vid både nybyggnation och ombyggnad. Med rätt förebyggande underhåll, korta reparationstider och egna oberoende inköpskanaler minimerar vi underhållskostnaderna för kunden.

Kvalitet och miljö är viktigt för oss. Vi är därför både kvalitets- och miljöcertifierade, vilket har resulterat i hållbara och energibesparande produkter med låg miljöpåverkan.

På ALT Hiss fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är familjär, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. På grund av vår platta organisation, där avståndet till VD inte är långt, är beslutsvägar korta och ett medarbetarengagemang utan dess like främjas.