Kund- och avtalsansvarig till Ömangruppen

Kund- och avtalsansvarig till Ömangruppen

Arbetsuppgifter: Vi erbjuder nu en spännande och utmanande roll i ett mycket expansivt bolag. Vi söker en affärsinriktad Kund- och Avtalsansvarig till vår verksamhet i Kronoberg och Blekinge, med placering i Växjö. Du ansvarar för våra kundrelationer och arbetar målinriktat mot uppsatta kund- och avtalsmål. Genom uppsökande och relationsskapande aktiviteter/försäljning mot befintliga och nya potentiella kunder, bygger du upp relationer och på så vis förstärker och utökar du vår position på marknaden. Du ansvarar för att våra avtal är i fas med våra kunders önskemål samt att avtalen alltid är uppdaterade i service- och affärssystem. Rollen innebär även att du utformar och räknar på avtal och offerter.

Våra kunder är både stora och små kommersiella fastighetsägare, brukare, industrier, kommuner och landsting. Resultatet av Ömangruppens arbete ute hos våra kunder ska leda till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Arbetets omfattning: Heltid. Start enligt överenskommelse.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Personaltrivsel är en prioriterad fråga för Ömangruppen och något vi ständigt arbetar med. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

På Ömangruppen är teamkänslan ett utmärkande drag och här finns en tydlig gemensam vilja i att jobba med ständig utveckling av produkter och tjänster.

Profil: Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta med kunder och avtal eller på annat sätt har införskaffat en likvärdig erfarenhet och kunskap. Du är driven och strukturerad och har förmågan att självständigt planera och organisera ditt arbete mot uppsatta mål. Det är meriterande om du har kunskaper inom energi, kyla, rör, styr/regler eller ventilation. Du har god datavana. Tjänsten ställer krav på B-körkort, att du talar god svenska samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som kan se dig själv i den kombinerade roll som just denna tjänst innebär. Du trivs med att fungera som länken mellan kunden och tekniken samt att ha ett helhetsansvar. Du drivs av att få driva affärer från början till slut och att se resultatet av ett slutfört avtal. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt, en fallenhet för att etablera kontakt med andra och skapa långsiktiga och förtroendefulla relationer med kunder och du triggas av att överträffa kunders förväntningar. Vi ser att du har ett eget driv och en stark vilja att lyckas i allt du gör samtidigt som du har ett prestigelöst och tillmötesgående förhållningssätt.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Patrik Lyckman 0470-702714 Susanne Ahlström HR Business Partner på tel. 0480-720258. Sista ansökningsdag 2019-03-29, men vänta inte med din ansökan, då vi genomför intervjuer löpande.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige och omsätter cirka 400 miljoner.