Automationsingenjör till Ömangruppen i Växjö

Automationsingenjör till Ömangruppen i Växjö

Vi behöver nu utöka vårt team med automationsingenjör i Växjö. På Ömangruppen får du möjlighet att påverka din vardag och fortsätta utvecklas inom teknik. Känner du att du kan identifiera dig med våra värderingar; personliga, nytänkande och professionella? Ta nu chansen att bli en del av vårt team med engagerade och kunniga medarbetare.

Arbetsbeskrivning: Som automationsingenjör kommer du att utföra arbeten både hos nya och befintliga kunder. Du kommer planera, samordna och utföra ditt arbete, antingen själv eller tillsammans med våra andra konsulter. Ingen dag är den andra lik och resultatet av ditt arbete ska leda till väl fungerande klimatanläggningar och nöjda kunder.

Din roll:
  • utföra olika uppdrag inom fastighetsautomation.
  • genomföra projektering och konstruktion.
  • leda projekt
  • genomföra felsökningar, programmering, driftsättning och dokumentation av nya och befintliga system.
  • medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete.
  • uppföljning och återrapportering.
  • skapa och bibehålla goda kundkontakter
Arbetets omfattning: Heltid. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår från något av våra kontor i Kronobergs län men du kommer att arbeta över hela Ömangruppens verksamhetsområde.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård.

På Ömangruppen är teamkänslan ett utmärkande drag och här finns en tydlig gemensam vilja att jobba med ständig utveckling och ha roligt på jobbet.

Profil: Vi söker dig som har erfarenhet av fastighetsautomation, gärna med kunskap av flera olika typer av styrsystem med inriktning på programmering. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av överordnade system, samt erfarenhet inom ventilationsbranschen, konstruktion i CAD och kan DUC/PLC programmering.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som konsult inom styr- och regler vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, noggrann och omsorgsfull. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och förmåga att skapa goda relationer. Du triggas av problemlösning och att överträffa kunders förväntningar. Vi ser att du har ett eget driv och en stark vilja att lyckas i allt du gör samtidigt som du har ett prestigelöst och tillmötesgående förhållningssätt.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Micael Lundstedt 0470-70 27 09.

Sista ansökningsdag 2022-12-04

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ömangruppen?
Se våra korta intervjuer där olika medarbetare berättar om hur deras arbetsdagar ser ut och varför de trivs på jobbet.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 30-tal orter i södra Sverige.