Affärsinriktad Projektledare till Ömangruppen

Affärsinriktad Projektledare till Ömangruppen

Arbetsbeskrivning: Vi söker nu en affärsinriktad projektledare till vårt kontor i Växjö. I rollen som projektledare kommer du att vara ansvarig för att kalkylera, leda, planera och fördela arbetet inom olika projekt, framförallt inom ventilationsbranschen. Du kommer att vara projektledare för installationsprojekt av varierande storlek och ha flera projekt som löper parallellt. Ditt fokus kommer att ligga på att utveckla våra befintliga avtalskunders anläggningar. Du kommer att upprätta beläggningsplaner, avvikelserapporter, tidsplaner mm i projekt. Som projektledare kommer du att ha ett ekonomiskt ansvar gällande projektens resultat utifrån budget samt ansvar för fakturering och inköp. Rollen innebär ett stort kundfokus både när det gäller relationsskapande aktiviteter och försäljning.

Arbetets omfattning: Heltid. Start enligt överenskommelse.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Personaltrivsel är en prioriterad fråga för Ömangruppen och något vi ständigt arbetar med. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

På Ömangruppen är teamkänslan ett utmärkande drag och här finns en tydlig gemensam vilja i att jobba med ständig utveckling av produkter och tjänster.

Profil: Vi söker dig som har erfarenhet som projektledare eller i andra liknande projektledande uppdrag. Du har kunskaper inom kyla, rör, styr/regler eller ventilation och det är meriterande om du har arbetat som konsult eller entreprenör inom någon av dessa branscher. Det är också meriterande om du har utbildningar eller certifieringar inom områden som energi, projektledning ventilation/rör, kyla eller styr/regler.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som kan se dig själv i den kombinerade roll som just projektledning innebär. Du trivs med att fungera som länken mellan tekniken och affären samt att ha ett helhetsansvar. Du drivs av att få driva ett projekt från uppstartsmöte till att se resultatet av ett slutfört projekt. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och förmåga att skapa goda relationer och lönsamma affärer. Du triggas av problemlösning och att överträffa kunders förväntningar. Vi ser att du har ett eget driv och en stark vilja att lyckas i allt du gör samtidigt som du har ett prestigelöst och tillmötesgående förhållningssätt.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Patrik Lyckman 0470-702714 eller/och Susanne Ahlström HR Business Partner på tel. 0480-720258. Sista ansökningsdag 2019-03-29, men vänta inte med din ansökan, då vi genomför intervjuer löpande.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige och omsätter cirka 400 miljoner.