Administrativt stöd till rederikontoret, deltid

Administrativt stöd till rederikontoret, deltid

Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 69 gula färjor genomför årligen 22 miljoner personresor och 12 miljoner fordonstransporter. Åtta av tio resande är nöjda med färjeresan. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm, vi är knappt 500 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 740 miljoner kronor.
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Brinner du för att ge bra service? Är du sugen på att arbeta med varierade arbetsuppgifter i en vacker skärgårdsmiljö? Då har vi kanske rätt tjänst för dig.

Till oss på rederikontoret söker vi dig som är tillmötesgående och har en stark känsla för service i en tjänst med många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga receptionistuppgifter såsom ta emot besökare, posthantering, beställning av kontorsmaterial m.m. Vidare kommer du ansvara för att allt det praktiska på kontoret fungerar, vara kontaktperson för våra lokaler samt tillse att lokalerna är representativa. Du kommer även hjälpa till med konferens- och mötesbokningar samt övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter. I uppdraget ingår även att vara ersättare för hantering av administrationen kring vårt biljettsystem på Ekeröleden.

Tjänsten är på 75% med stationering i Vaxholm.

Kvalifikationer
Vi tror att du som kommer att lyckas i den här rollen har ett intresse för andra människor, är utåtriktad och får energi av att ge bra stöd till dina kollegor och besökare. Du trivs med att samarbeta med dina kollegor på ett prestigelöst sätt och kan arbeta självständigt och strukturerat. Vi värdesätter initiativtagande och ett positivt förhållningssätt i samarbetet med såväl kollegor som besökare. Du har lätt för att kommunicera med andra både i tal och skrift.

Vi söker dig som
  • har gymnasiekompetens inom relevant område, exempelvis inom ekonomi eller administration
  • har minst fem års erfarenhet från liknande arbete.
  • har flerårig erfarenhet av att arbeta i MS Office
  • talar och skriver svenska obehindrat
  • har B-körkort
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet från arbete inom statlig myndighet.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-04-29

Upplysningar

Rederisekreterare Susan Jonsson Heidrich
0101232612

HR-specialist Lena Edholm
0101234809

ST Stefan Sörensson
0101232867

SACO Kenneth Toresson
0101238036

SEKO Åke Ottosson
0101242839
Mer info
Kontaktperson www.trafikverket.se/farjerederiet
Telefon 0101232612
Område Vaxholm
Yrkesroll Administration, Assistent, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.