Installatör till James Fisher Defence Sweden AB

Installatör till James Fisher Defence Sweden AB

Har du tidigare arbetat som elektriker, installatör eller liknande arbetsuppgifter och vill skapa karriär hos en av världens ledande undervattensoperationer och ingenjörsföretag?

Dina arbetsuppgifter

Som installatör hos JFD kommer du att arbeta med följande:
  • Lödning
  • Utföra kontroller före och efter sjötester
  • Vara en del av nybyggnationer och underhåll
  • Ansvara och upprätthålla hög kvalitét på installationsarbete
Din profil

Vi letar efter dig som är en teamplayer och proaktiv för att hantera fler projekt åt gången. Som person ska du vara flexibel då det kan förekomma resor inom tjänsten.

Skallkrav:
  • Gymnasie utbildning med relevant inriktning som industri
  • Grundläggande kunskap inom lödning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kan arbeta med jusetring och bearbetning av prototyp samt fräsning
  • Erfarenhet av marinelektronik, byggnad, undehåll eller service av kommersiella fartyg eller fritidsbåtar
Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående enligt överenskommelse
Placering: Vaxholm
Arbetstider: Mån-fre 08-17

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Område Vaxholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JFD är en av världens ledande undervattensoperationer och ingenjörsföretag som erbjuder komplexa dyk- och undervattenssystem till kommersiella och försvarsindustrin.
Företaget är i framkant av Hyperbaric Rescue som är den ledande leverantören av kommersiell dykarutrustning och mättnadsdykningssystem till kommersiella industri.
Dom bygger båtar på plats och testkör dem på plats. De bedriver också utbildningar på plats där folk kommer från hela världen för att få ta del utav dom.
JFD grundades 2014 och kom från ett bolag som hette James Fisher Defence och Devex. År 2015 förvärvade dom JFD National Hyperbaric Center för att ytterligare öka tjänsterna som erbjuds för kunderna.
Företaget är verksamt i över 80 länder över hela världen och är världens ledande leverantör av ubåtens räddningskapacitet och etablerad leverantör av ubåtsflykts träning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.