Teknisk Inköpare

Teknisk Inköpare

Sugen på nytt jobb efter semestern?

JFD expanderar och behöver nu förstärka kontoret på Rindö med en teknisk inköpare!
Vi söker en inköpare med förståelse för mekaniska komponenter, som är tekniskt sinnad och sannolikt har ett intresse för båtar. Du kommer att ansvara för företagets inköp med stöd från inköpsavdelningen i Skottland och kommer därmed att bli en viktig del i företagets fortsatta framgång.

Vi erbjuder dig
möjligheten att vara med och forma en nyetablerad roll på ett internationellt företag i tillväxt. Du ges förmånen att jobba på en arbetsplats som är belägen i en fantastisk skärgårdsmiljö på Rindö, invid Vaxholm med närhet till hav, natur och båtliv. Du kommer att tillhöra ett positivt, kompetent och sammansvetsat team på 15 personer med stort båtintresse.

Dina arbetsuppgifter:

Som teknisk inköpare kommer du bl.a att arbeta med:
  • Tekniskt inköp, både operativt och strategiskt.
  • Offertarbete och inköpsförhandlingar.
  • Kund- och leverantörskontakter samt fysiska leverantörsbesök.
  • Kvalitetskontroll.
Din profil:

Vi söker en tekniskt intresserad inköpare med någon form av dokumenterad inköpsutbildning samt några års erfarenhet av inköpsarbete gärna från en internationell miljö. Självklart brinner du för inköpsförhandlingar och är en social, inlyssnande och kommunikativ person som gillar leverantörskontakter.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi gärna att du är en flexibel, ordningsam, ansvarfull och nyfiken person. Du gillar att arbeta utåtriktat och är kommunikativ, hanterar komplexa problem och situationer självständigt och effektivt, är entusiastisk och positiv även i tuffa situationer. Vidare är du initiativtagande, självgående och har stort eget driv och förmåga att forma och utveckla din roll samt kan agera rådgivande i inköpsrelaterade frågor. Det är viktigt att du är duktig på att planera och organisera ditt arbete, är lyhörd och öppen och delar med dig av erfarenheter, information och idéer.

Du har med fördel ett stort tekniskt intresse. Din datorvana är mycket god, i synnerhet Excel och du har sannolikt tidigare arbetat i något ERP-system. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Start:
Snarast möjligt.

Omfattning:
Heltid, kontorstid.

Ort:
Rindö, Vaxholm

Kontaktperson:
Hannah Sandström, hannah.sandstrom@randstad.se, 0733-434534

Sista ansökningsdag:
12 juni 2018

Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Ansök via www.randstad.se

James Fisher Defence Sweden AB

I mer än 10 år har JFDS AB byggt och utvecklat marina specialfarkoster. Flaggskeppet är en över 10m lång snabbgående motorbåt som kan färdas både på och under ytan.

JFDS är ett helägt dotterbolag till James Fisher Marine Services Ltd med huvudkontor i Glasgow, Skottland. Moderbolaget har i 30 års tid levererat ubåtsräddningsutrustning till mer än 20 länder på fem kontinenter.

Våra produkter är fyllda med innovativ teknik och mängder med anpassade mekaniska lösningar för att klara miljön i undervattensläge. Skrov byggda i kolfiber, dieselmotor/vattenjet, litiumbatterier/trustrar, hydraulik, pneumatik samt en sofistikerad navigation och informationssystem. Produkterna säljs främst på export. Vi är lokaliserade på Rindö Marines varvsområde nära färjeläget mot Vaxholm.
Mer info
Kontaktperson Hannah Sandström
Telefon 0733-434534
Område Vaxholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 26 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.