Lagerarbetare med intresse för båtar!

Lagerarbetare med intresse för båtar!

Har du ett intresse för det marina och vill arbeta i en familjär miljö nära hav och natur? Har du erfarenhet av lager samt besitter ett truckkort? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare har du ett stort ansvar för vår kunds lagerhållning vilket innebär blandade arbetsuppgifter så som att ta emot varor, registrera dem i systemen och serva sina kunder och kollegor med rätt material. Vidare kommer du att ha ansvar för inventering, beställning och påfyllning av material samt vara ett ansikte utåt mot företagets kunder.

Din profil

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och inte är rädd för att ta egna initiativ. Som person är du en glädjespridare som inte är rädd för att våga fråga samt har ett utomordentligt sinne för ordning och reda.

Krav:
  • Körkort B
  • Truckkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskap inom matematik motsvarande gymnasienivå
Meriterande:
  • Erfarenhet av arbete som mekaniker
  • Intresse av båtar
Villkor

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Vaxholm

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 072-240 81 84
Område Vaxholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget underhåller, renoverar och reparerar för svensk yrkessjöfart. I Stockholm jobbar du tillsammans med 25 kollegor i en vacker skärgårdsmiljö. Mer information kring företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.