Säljare/ Försäljning i butik, färg

Säljare/ Försäljning i butik, färg

Medarbetare till Colorama Vaxholm

Säljare/ Försäljning i butik, färg

Söker du ett arbete i vacker skärgårdsmiljö? Har du erfarenhet av butiksförsäljning med fokus på service? Då är denna tjänst något för dig!

Colorama är en färgfackhandel med över 160 butiker runt om i landet. Vi på Colorama Vaxholm erbjuder ett fantastiskt läge i hjärtat av Stockholms skärgård.

OM DIG

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i fackhandeln, gärna med färg och butiksförsäljning. Du har god datorvana, grundläggande matematiska kunskaper och du är van att arbeta i kassa. Du har en stor vilja och ett driv att få nöjda kunder och göra bra affärer.

Tillsammans med vårt säljteam samarbetar du lätt och har en känsla för service. Du är flexibel, ordningsam och utvecklar goda kundrelationer. Du får gärna bo nära Vaxholm. Det är meriterande om du har körkort.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen.

OM OSS

Colorama Vaxholm är en lönsam butik som erbjuder varierande arbetsuppgifter inom färg, golv och renoveringsprojekt. Vi tror på kunskap och kompetensutveckling och stimulerar vårt team med varierande utbildningar och mässor. Internt utbildar vi dig i grundläggande butiksekonomi, vi lär dig materialåtgång, räkna marginal, pålägg och lönsamhet.

OM ANSTÄLLNING

Heltidstjänst med 6 månaders provanställning, butiken är öppen 6 dagar i veckan.

Ersättning enligt avtal, timlön.

Tjänsten ska tillsättas 1 augusti 2018 eller enligt överenskommelse.

Rekryteringsprocessen sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. I ett första steg kommer vi att göra ett urval för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma och träffa oss för en personlig intervju.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till: lisa.vaxholm@colorama.se

Frågor?
Kontakta Lisa per mail: lisa.vaxholm@colorama.se

Välkommenmed din ansökan!
Mer info
Email Mejla Colorama Waxholms Järn & Färg
Område Vaxholm
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.waxholmsjarnofarg.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)