Hoppa till innehåll
Mjölkteknik Öst AB logotyp

Kontors/lageradministratör

Vi erbjuder dig ett omväxlade arbete där du huvudsakligen kommer att ansvara för:
  • Hantering av arbetsrapporter från våra Servicetekniker
  • Inköps - och fakturaadministration
  • Administration och ansvar för vår webbutik
  • Varierande arbetsuppgifter inom lagerhantering
Vi ser gärna att du sedan tidigare har viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, dessutom bör du ha god datorvana, ekonomisk förståelse och B-körkort.

Vi är en liten organisation som jobbar tätt tillsammans, vi är prestigelösa och det är ofta "högt till tak" - vi har roligt tillsammans när vi jobbar.
En extra bonus, utöver oss trevliga kollegor, är att vårt kontor är vackert beläget i fantastisk miljö i Källsåker, strax utanför Västervik.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet - för att passa bra in i vårt team tror vi att följande beskrivning stämmer bra på dig:
  • Flexibel - du har inga problem med att "kavla upp ärmarna" och hjälpa till med t.e.x. rengöring av lagerreturer eller att sätta dig i bilen och köra ut delar till någon av våra tekniker.
  • Noggrann och ansvarsfull - du vill ha roligt på jobbet tillsammans med oss, dina kollegor, men tar samtidigt dina arbetsuppgifter på allvar.
  • Serviceinriktad - du kommer att ha en hel del kontakt med våra kunder, något som du finner intressant och stimulerande
  • Självgående och en "team-player" - du har en god inre drivkraft att prestera ett bra jobb samtidigt så bidrar du till en god stämning i vårt lilla team.
Tjänstens omfattning utformar vi tillsammans, vi är öppna för olika förslag men sannolikt handlar det om 80%.

Om du känner igen dig i denna profil och tycker att tjänsten känns intressant - tveka inte att skicka oss din ansökan.
Ansökningstiden är t.o.m. 16/6 2023 - vi tillämpar löpande urval för denna tjänst och kan komma att tillsätta positionerna så snart vi finner en lämplig kandidat.

Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Pierre Carmefeldt, VD (mob:070-528 50 60/mail: pcarmefeldt@val.lelycenter.com).

Din ansökan med CV och personligt brev mailar du till: pcarmefeldt@val.lelycenter.com.

Vi ser fram emot att höra av dig - kanske är du vår nya arbetskamrat?
Mer info
Kontaktperson
Pierre Carmefeldt
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lely Center Västervik (jur. Mjölkteknik Öst AB), är ett försäljnings- och servicecenter för Holländska Lely's innovativa produkter och tjänster inom automatiserad djurhållning. Utöver att erbjuda produkter och lösningar inom automation så har vi ett välutbildat team av Servicetekniker och rådgivare.
Lager och huvudkontor med ledning och administration ligger i Källsåker utanför
Västervik och hit söker vi nu en ny kollega, till vårt administrativa team.
Mer information om oss hittar du på: www.lely/vastervik

Liknande jobb