Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Industriarbetare | Södra Vi

Publiceringsdatum
25 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu industrimedarbetare till vår kund i Södra Vi!

Vill du vara med och producera metaller för morgondagens moderna samhälle? Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta i produktionen hos vår kund.

Välkommen med en ansökan till oss redan idag!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi erfarna drivna och engagerade industriarbetare. Kompetenser vi letar efter är bland annat CNC-operatör, gjuterioperatörer, truckförare, montörer och bearbetare. Vi söker dig med tekniskt intresse och som tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du ingår i ett produktionsteam där du blir en del av den dagliga tillverkningen.

Vid samtliga arbeten läggs stor vikt vid skydds- och säkerhetsarbete.

Kompetens

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta inom industrin, då främst som truckförare, maskinoperatör, bearbetare eller gjutare. Du är i god fysisk form då arbetet bitvis kan vara tungt och/eller monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av kollegor. För att passa in på denna tjänst är det väldigt viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du tar eget ansvar och tycker om nya arbetsuppgifter.

Krav:
  • Körkort B och tillgång till bil är ett krav.
  • 18 år fyllda och behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Truckkort
  • Heta arbeten
  • Svets eller CNC
  • SSG
Anställningsform/omfattning

Visstidsanställning/Heltid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Det förekommer flera olika typer av skift så du som söker ska ha möjlighet att arbeta varierade arbetstider då vi på förhand inte vet vilka tider som kommer att bli aktuella.

I dessa rekryteringar samarbetar det lokala företaget med Lernia. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Det kan förekomma personlighetstest eller kompetenstester för tjänsten.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Vimmerby
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Vimmerby
Industri & Anläggning
Företagslogga
Vimmerby
Industri & Anläggning
Företagslogga
Vimmerby
Industri & Anläggning
Företagslogga