Hoppa till innehåll
Är du en tekniker som vill ta klivet in en mer ansvarsfylld och utvecklande roll, i ett bolag med ordning, glädje och utpräglat samarbete? Då kan rollen som Kyltekniker hos Kyl-Bergman vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänsten
Med över 50 år i branschen är Kyl-Bergman det självklara valet när det gäller värmepumpar, komfortkyla, kyl-och frysrum, energioptimering och mycket mer i Västervik med omnejd! Vi ger dig funktion - och tar helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service, allt för att du ska känna dig trygg som kund.

Tjänsten som kyltekniker innefattar att du självständigt planerar, samordnar och utför serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll eller montagearbeten åt våra kunder. Du ansvarar för det tekniska utförandet, utför utredningar/felsökningar och lämnar åtgärdsförslag. Du rapporterar även avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten inom ramen för dina arbetsuppgifter. Här kommer du att arbeta självständigt, strukturerat och planerat i samförstånd med dina kollegor och du ges frihet under ansvar. Då arbetet delvis sker i datamiljö kommer även användningen av dator vara en naturlig del av din arbetsdag. Du samarbetar med både kunder och kollegor med en engagerad service för att uppnå både merförsäljning och nöjda kunder.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en problemlösande person med hög arbetsmoral. Du bör vara noggrann och tycka om att arbeta nära dina kollegor. Det krävs samtidigt att du är självgående och tar ansvar för ditt eget arbete och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och uppskattar såväl mötet med kunder som de tekniska delarna av arbetet. Du blir en viktig del av teamet och representerar företaget på plats hos kunden.

Dina kvalifikationer
  • Starkt meriterande om du innehar kylcertifikat kategori 1
  • Meriterande med VVS kunskap, el och installationer, storköksinstallationer mm.
  • Du har erfarenhet av tekniskt arbete i minst 2 år gärna 4+
  • Giltigt B-körkort
  • Du behärskar svenska flytande, både i tal och skrift och engelska i tal

I denna rekrytering kommer en bakgrundskontroll att genomföras i samband med anställning.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Kyl-Bergman med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427 eller Kamilla Envall på 08-120 50 32. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om Kyl-Bergmans
Med över 50 år i branschen är Kyl-Bergmans det självklara valet när det gäller värmepumpar, komfortkyla, kyl-och frysrum, energioptimering och mycket mer i Västervik med omnejd! Vi ger dig funktion - och tar helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service, allt för att du ska känna dig trygg som kund.
Kyl-Bergman i Västervik logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec. 2023 (32 dagar kvar)
Område
Typ av anställning