Servicetekniker (tidsbegränsad)

Servicetekniker (tidsbegränsad)

Vi söker en servicetekniker till vår anläggning i Västervik

Om oss
Holmgrens Fritid är en av Sveriges största handlare av fritidsfordon. Vi har i dag verksamhet i Tenhult, Värnamo, Västervik och Växjö och är ett dotterbolag till Holmgrens Group. På dessa anläggningar finns sortiment av både nya och begagnade husbilar & husvagnar samt att vi utför all typ av service, fukttester, gasoltester och skadereparationer.

Om dig
För oss på Holmgrens Fritid är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer.

Vi ser att du tycker om att arbeta lösningsfokuserat samt är tydlig och rak i din kommunikation med bra struktur och har ordning och reda. Som person tror vi att du är social, målmedveten, pålitlig och har hög arbetsmoral. Har du egen erfarenhet att livet med fritidsfordon är det ett stort plus.

Om tjänsten
Vi söker en servicetekniker till vår verkstad för fritidsfordon i Västervik. Vi utför reparationer, service och underhåll på husbilar och husvagnar. Våra servicetekniker är mångsidiga och hanterar arbeten inom el, snickeri, VVS och ventilation på främst bodelen av ekipagen.

Vi söker dig med ett stort tekniskt kunnande, en händig problemlösare av stora mått och med en stark känsla för kvalitet. Meriterande om du har fordonsteknisk bakgrund. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande resa där du blir en viktig del i en framgångsrik organisation.

För många kunder är husvagn/husbil en möjlighet till ett liv utöver det vanliga. Därför ser vi gärna att du har egen erfarenhet att husvagn/husbilsliv. Du har stor förståelse för kundernas behov och kan föreslå lösningar utifrån egna upplevelser.

Under högsäsong har vi en ökad belastning på samtliga avdelningar tack vare hög efterfrågan, stort kundflöde och många affärer. Bästa tänkbara service, bra stämning och ett glatt humör genomsyrar vårt företag och det är viktigt att dessa egenskaper behålls även under stress. Hos oss är du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

B-körkort är ett krav och har du ännu högre behörighet så är det meriterande. Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 10 april 2023. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Morgan Andersson på telefonnummer 0490-69306 eller via mail morgan.andersson@holmgrensfritid.se. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Fordon, Reparatör
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En av Sveriges största privata bilhandlare som idag drivs av tredje generationen Holmgren. Holmgrens Bil finns på 13 orter och totalt 15 anläggningar. Vi erbjuder allt från service till fritidsfordon och mobilitetstjänster.