Industriarbetare

Industriarbetare

Eterni Sweden AB är det största bemanningsföretaget i Vimmerby med omnejd och vi söker nu personal för att arbeta hos Ljunghäll i Södra Vi.

Kompetenser Eterni främst letar efter är gjuteri- och CNC-operatörer. Vi har också ett intresse av erfarna truckförare (motviktstruck) men även dig som vill byta bransch eller har intresse av att utveckla dig vidare inom industrin.

DIN PROFIL
- Meriterande med erfarenhet av industrin från tidigare arbete eller utbildning från gymnasium.
- Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
- Kunna arbeta skiftgång.
- Körkort och bil är ett krav om du inte bor i Södra Vi.
- Truckkort är meriterande.

Du ser det som självklart att utföra jobbet med noggrannhet och kvalitet. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Viktiga egenskaper för Eterni och Ljunghäll är ansvarskänsla, flexibilitet, att du har ett gott ordningssinne, god arbetsmoral och inte är rädd för nya utmaningar.
Skydds- och säkerhetstänk är jätteviktigt i tjänsten och något du måste ha med dig.

OM TJÄNSTEN
Tjänsterna tillsätts löpande och är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader inledningsvis. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som anställd hos Ljunghäll.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Henrik Nordström via henrik.nordstrom@eterni.se eller Linda Malmros linda.malmros@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)