Nu söker Lernia butikschef till vår kund Elon Ljud & Bild i Västervik!

Nu söker Lernia butikschef till vår kund Elon Ljud & Bild i Västervik!

Nu söker Lernia en säljande butikschef till vår kund Elon Ljud Bild i Västervik. Du erbjuds ett arbete där du leder och engagerar vårt team i Västervik samtidigt som du möter våra kunder i butiken där du erbjuder dem professionell kundservice.

Lite om rollen
Som butikschef på Elon Ljud & Bild stormtrivs du i din roll som säljare samtidigt har du goda ledaregenskaper och leder ditt team på ett engagerat vis framåt. Du har ett övergripande ansvar för att butiken följer alla våra koncept och kampanjer. Samt ett övergripande ansvar för kunderna samtidigt som du är en professionell butikssäljare.

I arbetet ingår
  • Leda säljarna i ditt team för att nå butikens säljmål
  • Förvärva och erbjuda våra tjänster till nya kunder
  • Utveckla och vårda befintliga kunder
  • Erbjuda och sälja våra produkter och tjänster och ge våra kunder den bästa lösningen för deras behov
  • Tillsammans med ditt team se till att butiken håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering i enlighet med vårt koncept.
  • Sprida härlig energi
Att känna till vår bransch och ha kunskaper om produkterna vi erbjuder våra kunder är ett krav.

Om dig

För att lyckas i din roll är det viktigt att du är pålitlig, prestigelös och gillar att prata med människor. Du är en problemlösare och gillar nya utmaningar. Du har naturliga ledaregenskaper och det är meriterande om du tidigare haft ett yrke med ledande position.

Du brinner för att utveckla både dig själv och andra.

Du har tidigare arbetat med någon typ av service eller haft en säljande roll. Det är viktigt för oss att du delar våra värderingar om försäljning och kundnytta.

Ort/omfattning/anställningsform

Västervik/heltid/provanställning sedan tillsvidare

Arbetstider, butikstider: öppettider är måndag - lördag med en ledig dag i veckan som varvas lördag och veckodag enligt ett schema.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 14 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på
lernia.se
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elon och Elon Ljud & Bild har tillsammans över 400 butiker i Sverige. I våra butiker märker du inte någon större skillnad. Inte annat än att de flesta nu har en ny fräsch logga och att vi som jobbar där har nya tröjor. Annars är vi samma kompetenta personal som brinner för vår goda service. Vi på Elon hjälper våra kunder med hemleverans och installation om så önskas.