Hoppa till innehåll
DK-Print logotyp

AV-tekniker till DK-Print i Västervik

Ansök nu
Är du intresserad av teknisk utrustning och installation? Är du som person serviceinriktad och trivs med ett arbete där du får träffa många olika slags människor? Då kan det vara dig vi söker, så sök tjänsten redan nu!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med DK-Print en AV-tekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos DK-Print under 4 månader med start omgående. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

DK-Print finns med kontor i Tranås, Vimmerby och Västervik. I denna roll kommer du att tillhöra Västerviks-kontoret och arbeta med kunder främst inom Västerviks Kommun vilket kan vara bland annat skolor och äldreboenden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och DK-Prints önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds
  • Ett spännande och varierande arbete där ingen dag är sig lik
  • Att själv få planera upp ditt arbete och arbeta med frihet under ansvar
Arbetsuppgifter
Som AV-tekniker hos DK-Print kommer du utföra felsökningar och installationer av professionell AV-teknik på plats dina kunder. AV-tekniken kan vara allt från det lilla till det stora, projektorer, ljudsystem eller mediaspelare.

Vi söker dig som:
  • Har B-körkort
  • Har tidigare erfarenhet av AV-teknik, gärna installationer
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos DK-Print. Du är serviceinriktad, stresstålig och strukturerad. Du har lätt för att se vad som behöver göras och är initiativtagande. Du är självgående, driven och besitter en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter väl. Vidare motiveras du av teknisk problemlösning och arbetar engagerat för att hjälpa dina kunder på bästa möjliga sätt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västervik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Johansson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Emelie Johansson
Email
Område
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare