Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Lagersäljare Beijer Västervik

Publiceringsdatum
23 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en serviceinriktad och driven lagersäljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Lagerteamet i Västervik söker nu en serviceinriktad lagersäljare till en heltidstjänst på lagret. Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder
Som lagersäljare blir du en del av ett härligt lagerteam som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till kvalitativa kundrelationer, varje dag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Arbeta med lagerplock, lossning ankommande gods, lastning av utgående gods mm.
  • Arbeta i vårt affärssystem för att hämta/ administrera order mot konsument- och företagskunder.
  • Ha ett öga för ordning & reda
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder.
Vem söker vi?
Som lagersäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett glatt bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi arbetar i tighta team, i en snabbfotad bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt hantera många bollar i luften med en positiv inställning.

Fördel för tjänsten är:

- Erfarenhet av Brädgårds arbete och vår bransch

- Systemvana

- Truckkort

Krav för tjänsten:

- Fyllt 18 å

- B-körkort

Erfarenhet från att sälja byggmaterial/kunskap inom byggmaterial anses meriterande.

Erfarenhet från Brädgårdsarbete är starkt meriterande.

Beijer som arbetsgivare
Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är
stolta
över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till lagerchefen och blir en del av ett härligt,
passionerat
lagerteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och
schyssta
villkor.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Julia Pettersson på Beijer Byggmaterial.

julia.pettersson@vastervik.beijerbygg.se.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Västervik.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Beijer Byggmaterial AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 februari 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 116 byggvaruhus och kakelbutiker över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter cirka 12 miljarder SEK och har ca 2500 medarbetare.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK Group som är en ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Storbritannien, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Grönland och Österrike. STARK Group erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare från sina drygt 1 150 filialer. STARK Group har en årlig omsättning på cirka 100 miljarder SEK och sysselsätter mer än 20 000 personer över hela Europa. Läs mer på beijerbygg.se