Hoppa till innehåll
August Sverige AB logotyp

Vi söker en entusiastisk och kunnig säljare till Östra Småland.

Publiceringsdatum
27 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Per-Arne
Email
Telefon
Vi säljer August minireningsverk, en ny miljövänlig avloppsteknik för enskilda avloppssystem. Som säljare kommer du att ansvara för försäljningen av våra produkter i Östra Småland. Du kommer att arbeta självständigt och använda olika försäljningsmetoder som telefon, personliga möten och deltagande i mässor för att nå ut till potentiella kunder.

Din främsta uppgift kommer att vara att träffa kunderna på plats och hjälpa dem att hitta den bästa lösningen för deras avloppsbehov. Du ansvarar också för att genomföra hela säljprocessen, från att skapa intresse och ge information till att slutföra försäljningen.

Vi söker en driven och affärsinriktad person som brinner för miljöfrågor och teknik. Du behöver ha dokumenterad erfarenhet inom försäljning och vara självgående. Vi erbjuder utbildning och utvecklingsmöjligheter för att hjälpa dig att lyckas inom rollen. Körkort är ett krav för arbetet.

Vi ser fram emot att bygga ett framgångsrikt team tillsammans med dig i August Sverige! För mer information om våra produkter och företaget, besök vår hemsida www.augustsverige.se.
August Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 jan. 2024 (43 dagar kvar)