Båtbyggare

Båtbyggare

Båtbyggare

Windy Scandinavia AB står inför en spännande framtid tack vare den senaste tidens goda orderingång. Fortsatt ambitiösa försäljningsmål, fler kunder och lansering av nya båtmodeller innehållande den senaste tekniken skapar nya intressanta förutsättningar. Som en del i vår tillväxt söker vi därför fler erfarna båtbyggare.

Som båtbyggare på Windy kommer du arbeta på varvet i Västervik tillsammans med ett team bestående av skickliga och kompetenta båtbyggare. Vi söker båtbyggare som trivs i en dynamisk miljö med många kontaktytor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann, flexibel och ansvarstagande.

Du är praktisk lagd och har förmåga att kunna arbeta i grupp, men även självständigt. Du är nyfiken och vill lära nytt. Du tar ansvar och har en förmåga att kunna ta egna initiativ och ser problemlösning som en utmaning.

Windy erbjuder dig

Du får inte enbart förmånen att arbeta med ett anrikt och välrenommerat varumärke, hos Windy får du också möjligheten att vara med och bidra till en effektivare produktion med tydligt fokus på kvalitet. Trenden går mot större och mer tekniskt avancerade båtar vilket kontinuerligt innebär att du får lära dig nya saker. Du kommer dessutom jobba i en verksamhet med duktiga kollegor och god stämning där engagemang är ett ledord.

Veckoarbetstiden sträcker sig normalt till kl 13.15 på fredagar så vi har normalt långt veckoslut, även om skiftarbete förekommer i perioder. Vi har friskvårdsbidrag och kollektivavtal.

Arbetsuppgifter

Arbetet består i huvudsak av montering, installation, inkoppling och igångkörning av samtlig i en båt förekommande utrustning. Det ingår också diverse annat arbete, exempelvis installation av VVS, motor, styrning och hydraulisk utrustning.

Formella krav:
  • Minst 5 års erfarenhet som båtbyggare eller motsvarande kompetens.
  • Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i, och stor erfarenhet av, alla i en båt förekommande installationer.
  • Du kan förstå och kommunicera tekniska frågor samt tillgodogöra dig innehållet i ritningar.

För att lyckas i rollen tror vi även att du har följande kompetenser/egenskaper:
  • Yrkesutbildning som antingen båtbyggare, finsnickare eller elmontör.
  • Serviceinriktad och hjälpsam
  • Ordningsam och punktlig
  • Ett stort båtintresse och kunskap om och kring båtar i allmänhet.
  • Vara prestigelös och gärna erbjuda en hjälpande hand till angränsande avdelningar internt i företaget.
  • Trivas i en roll där du med hjälp av din yrkesskicklighet och långa erfarenhet kan bidra till att lära upp mindre erfarna kollegor.
Det är meriterande om du även har kompetens av inkoppling av elektrisk utrustning.

Kontakt

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta: Robert Dahl, 070-634 75 70, robert.dahl@windyboats.com
eller Kim Pyrrö, 070-106 25 37, kim.pyrro@windyboats.com.

Vi emotser din ansökan med CV och personligt brev senast 5 november 2020.
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Snickare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.windyboats.com
Sista ansökningsdag 5 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Windy Scandinavia AB i Västervik tillverkar exklusiva motorbåtar mellan 26 och 60 fot. Våra båtar exporteras till kunder över hela världen och försäljningen har den senaste tiden utvecklats mycket positivt.
Windy har sitt huvudkontor och varv i Västervik där hälften av produktionen sker och här tillverkas våra största båtar, exempelvis Windy SR44 Blackhawk. De mindre båtarna tillverkas i Polen. Antalet anställda uppgår till ca 100 personer.

Läs gärna mer på www.windyboats.com