Montör till Westbay Trailers, Västervik

Montör till Westbay Trailers, Västervik

Westbay Trailers AB forsätter sin expansion och vill därför utöka sitt team med en montör. Vi söker en ansvarstagande, noggrann och självgående person som vill vara en del av ett mycket drivet, glatt och kundorienterat team.

Arbetsbeskrivning: Som montör på Westbay Trailers arbetar du primärt med bearbetning, installationer och specialanpassning av våra släpvagnar. Du rapporterar till vår produktionschef och kommer arbeta både självständigt såväl som i team beroende på uppgift.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har ett stort tekniskt kunnande och relevanta erfarenheter från arbete inom bearbetning/installation/montage. Som person är du nyfiken, lösningsorienterad och noggrann. Du är en lagspelare med en positiv attityd och inställning. BE-körkort är meriterande, men inte ett krav. Kunskap om elinstallationer är vidare starkt meriterande, men inte ett krav.

Vi erbjuder: Hos oss får du ett mycket variationsrikt arbete och en möjlighet att vara en del av ett glatt team. Vi utför allt från serieproduktion till unika projekt för enskilda kunder. Vi prioriterar starkt vår arbetsmiljö och stämningen på jobbet. Under 2019 kommer vi dessutom bygga nya lokaler och fortsätta vår spännande resa som proffsens självklara val av släpvagnslösningar.

Villkor: Heltid, start efter överenskommelse men tjänsten är tillgänglig omgående. Lön efter överenskommelse.

Vi ser fram mot att höra från dig! Vi undanber oss samtidigt kontakt med medie- och annonssäljare, rekryteringsfirmor och liknande.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Hedberg
Telefon 0490-30090
Email Mejla Fredrik Hedberg
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.westbaytrailers.se
Sista ansökningsdag 8 feb (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Westbay Trailers AB är inriktat på att bygga tyngre personbilssläp (totalvikt 2000-3500 kg) med fokus på specialanpassningar åt professionella kunder och företag. Största kunden är FMV, men typiska kunder återfinns även inom entreprenad-, bygg- och åkerinäringen. Läs mer om oss och våra produkter på www.westbaytrailers.se