Lastbilsmekaniker Västervik

Lastbilsmekaniker Västervik

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.

Är du en kvalificerad fordonstekniker med inriktning mot elektronik?

Då behöver vi dig. Har du dessutom Volvo-bakgrund betraktar vi det som en fullträff. Det viktiga är dock din samlade erfarenhet av tunga fordon och att du kan och vill driva ditt arbete självständigt och tar stort kundansvar. Utöver teknisk kompetens tillför du vårt team positiv energi, rak och ärlig kommunikation samt har en lösningsorienterad approach till vardagens alla situationer. Hos oss sätter vi laget före jaget, tar hand om våra kunder och ställer upp för varandra.

Vi ger dig möjligheten att arbeta med branschens bästa lastbilar i en modern verkstad och du får kontinuerlig kompetensutveckling. Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.

Välkommen med din ansökan

Missa inte chansen att bli en del av vårt team, skicka in din ansökan redan idag, löpande urval gäller. Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån.
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/finnvedenslast/filialer.html
Sista ansökningsdag 22 nov 2020 (30 dagar kvar)