Vi söker en kulverttekniker

Vi söker en kulverttekniker

Distributionsavdelningens arbetsuppgifter Du kommer att tillhöra distributionsavdelningen inom affärsområdet fjärrärme. Avdelningen för fjärrvärmedistribution består av 6 medarbetare samt ledning. Avdelningens arbete spänner från framtagande av offerter, förläggning av fjärrvärmeledningar, installationer av värmeväxlare, service av värmeväxlare samt byten av mätare och underhållsarbeten. Vi sköter och administrerar även ett system för insamling av mätvärden hos våra kunder och tar fram ritningsunderlag för ledningsnät och larm. Arbetsbeskrivning för tjänsten Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av underhållsarbeten på fjärrvärmenätet, service av värmeväxlare hos våra kunder, inkoppling av fjärrvärme hos nya kunder samt om- och tillbyggnad av ledningsnätet. Underhållsarbeten på ledningsnätet sker främst den del av året som lämpar sig bäst för grävarbeten d.v.s. från vår höst. Växlarservice för kulverttekniker kommer att ske huvudsakligen vintertid. Underhållsarbetet består främst av ventilunderhåll och reparationer, inmätning av larmfel och reparationer på ledningarna med svetsning och muffning. Vi samarbetar med avtalade entreprenörer inom muffning, svetsning, schaktning m.m. En del av arbetet innebär därför samordning av arbeten för våra entreprenörer. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har svetslicenser för gassvetsning på tryckbärande stålrör (16 bar), minst tre års erfarenhet med fjärrvärmeledningar och värmeväxlare samt minst ett års erfarenhet av muffning på fjärrvärmerör och utbildning. Körkort behörighet B är ett krav men vi ser gärna att du även har behörighet BE. Datavana är ett måste för tjänsten. Meriterande för tjänsten är om du har licenser för elsvetsning och kunskaper inom larmsystem för fjärrvärmeledningar. Vi ser gärna att du har vana att planera och samordna arbeten. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper då arbetet sker både i grupp och självständigt samt kräver stort ansvarstagende.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen, GDPR. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Clas Johansson
Telefon 0490-25 71 08
Område Västervik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vmeab.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Västervik Miljö & Energi AB är ett kommunägt företag, med verksamhet inom energi, miljö och infrastruktur. Vi erbjuder tjänster/produkter inom affärsområdena elnät, stadsnät, vatten, fjärrvärme, avfall & återvinning samt entreprenad. Västervik Miljö & Energi AB har idag ca 160 anställda. Vår affärsidé går ut på att förenkla vardagen för våra kunder och vår vision är att vara ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart företag. Vi verkar i Västervik, en vackert belägen kustkommun i östra Småland. Västerviks kommun har attraktiva boendemiljöer och mycket livskvalitet. Här är det lika nära till skärgården som till det småländska inlandet. Kommunen har ett gott företagsklimat där besöksnäring och en framgångsrik tillverkningsindustri dominerar. Kommunen har cirka 36 000 invånare, varav drygt 21 000 bor i centralorten Västervik.