Ingenjör inom fjärrvärme

Ingenjör inom fjärrvärme

Som ingenjör inom fjärrvärme blir din roll att arbeta inom områdena projekt och beredning. Tjänsten innebär ansvar för att ta fram förstudier och utredningar samt driva fjärrvärmeprojekt i varierande storlek och omfattning.
I dina arbetsuppgifter ingår också att planera, bereda och administrera underhållsarbeten. I rollen ingår dagliga kontakter gentemot kunder, medarbetare, entreprenörer samt leverantörer

Kvalifikationer
Utbildad ingenjör eller med motsvarande kunskap med inriktning på energi eller maskin.
Du trivs med att planera, koordinera och leda och samarbetar gärna i team.
Du är strukturerad, analytisk och pedagogisk. Självklart behöver du också vara mycket intresserad av teknik.

Du har goda datakunskaper samt god kunskap i svenska både i tal och i skrift.
B-körkort är ett krav.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bengt Ankarvall
Telefon 0490-257041
Område Västervik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (10 dagar kvar)