Servicetekniker

Servicetekniker

Om arbetsplatsen

Västervik Miljö & Energi AB är ett kommunägt företag, med verksamhet inom energi, miljö och infrastruktur. Vi erbjuder tjänster/produkter inom affärsområdena elnät, stadsnät, vatten, fjärrvärme, avfall & återvinning samt entreprenad. Västervik Miljö & Energi AB har idag ca 160 anställda. Vår affärsidé går ut på att förenkla vardagen för våra kunder och vår vision är att vara ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart företag.

Vi verkar i Västervik, en vackert belägen kustkommun i östra Småland. Västerviks kommun har attraktiva boendemiljöer och mycket livskvalitet. Här är det lika nära till skärgården som till det småländska inlandet. Kommunen har ett gott företagsklimat där besöksnäring och en framgångsrik tillverkningsindustri dominerar. Kommunen har cirka 36 000 invånare, varav drygt 21 000 bor i centralorten Västervik.
Som vår nya servicetekniker kommer du att jobba i vårt team för service till våra fjärrvärmekunder. Du kommer att få en viktig roll i kontakterna med våra kunder.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir främst att arbeta med service och underhåll av fjärrvärmecentraler hos våra kunder. En del av arbetet kommer att vara att analysera kundernas undercentraler utifrån förbrukningsdata och hjälpa dem att effektivisera och förbättra prestandan av undercentralen. Felavhjälpning och rådgivning är också en del av arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker en driven, social och kundfokuserad person. Ditt engagemang ska bidra till fler nöjda kunder. Din dag kommer att innebära många kundkontakter och möten med både dagens och morgondagens kunder. Det är därför viktigt att du tycker om att träffa folk liksom att du i mötet är kreativ, initiativrik och löser problem på plats. Du ska trivas lika bra att jobba självständigt som i grupp.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och din personliga lämplighet.
Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, eller motsvarande, och har erfarenhet från VVS-området, gärna styr och reglersystem. Erfarenhet från fastighetsteknik och värmeanläggningar värderas högt liksom erfarenhet att arbeta i modern IT-miljö. El-behörighet är också meriterande. Körkort med B-behörighet är ett krav.

Du trivs med att ta egna initiativ, du planerar din dag på egen hand och arbetar resultatorienterat under eget ansvar. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Körkort B erfordras. Beredskap kan ingå i arbetet.

OBS! Inför varje annonsering av en tjänst har vi tagit beslut om var och hur annonseringen ska ske. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp till alla våra angivna upplysningslämnare.

Anställningens omfattning

Urvalsarbete och intervjuer kommer att ske löpande. Vi vill därför att du skickar in din ansökan till oss så snart som möjligt.
Tillträde enligt överenskommelse.

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:A864809

Lön


Löneform: Månadslön.

Kontaktperson

Bengt Ankarvall
AO Chef Fjärrvärme 0490-257041
bengt.ankarvall@vastervik.se

Fackliga företrädare
Pär Tolf
Seko 0490-257381
par.tolf@vastervik.se

Birger Flink
Sveriges Ingenjörer 0490-257111
birger.flink@vastervik.se
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vastervik.se/Vastervik-Miljo-och-Energ
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi förvaltar och förnyar VA- och elnät i kommunen. Är du ansluten till fjärrvärme ser vi till att ditt hus värms upp och har varmvatten. Vi tömmer din soptunna, FNI-kärl och sköter återvinningscentraler. Vi arbetar för välskötta gator, torg och parker, samt bygger ut optofiberbaserat bredband i hela Västerviks kommun.