Arbeta extra hos systembolagets butiker i Västervik med omnejd

Arbeta extra hos systembolagets butiker i Västervik med omnejd

Trivs du med högt tempo, värdesätter stark kamratskap och vill arbeta extra i sommar hos systembolaget? Då har vi kanske hittat varandra! Vill du jobba extra hos systembolaget i sommar?

Information om uppdraget:

Vi söker dig som gillar att möta människor och vill ha ett arbete där du verkligen behövs för att hjälpa till systembolagets varuförsörjning.
Till systembolagets butiker runt om i Västervik, Gamleby, Hultsfred & Vimmerby så söker vi butiksmedarbetare som är beredda att jobba extra i sommar för att hjälpa butikerna med varupåfyllning och förfallande butiksarbete.

Detta söker vi:

Om arbetet
Som butiksmedarbetare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som en butiksmedarbetare i detta uppdrag i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder samt plocka upp varor i butiken där varuplock är den absolut viktigaste arbetsuppgiften. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Detta söker vi: Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat arbete, vi ser att bil och körkort är starkt meriterande men inget krav, gäller även erfarenhet av detaljhandel, för övrigt så ser vi att du är punktlig, noggrann och flexibel i ditt schema och vill arbeta 1-3 gånger i veckan.

Systembolaget möter många olika människor i butikerna, där deras mål är att spegla samhället och värderar en mångfald av kompetens. Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos systembolaget behöver du vara 20 år eller äldre och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Sökord: jobbivästervik

Sökord: jobbivästervik
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com