Elektriker

Elektriker

Är du vår nya Elektriker?
Vi är Solortus – förnybar energi för dig med krav.
Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas bolagets muskler: det är Solortus det. Med över 12 års erfarenhet av förnybar energi har vi nu börjat gå nationellt och där är du en viktig nyckelspelare.

Vi söker en Elektriker till vårt team som kommer att arbeta med bland annat kabelförläggning, elinstallation och driftsättning av våra solcellsanläggningar. Vi är en platt organisation där du i din roll som elektriker har nära kontakt med både montörer och vår högsta ledning. Du hanterar också:
  • Kundkontakt och överlämning av anläggning till kund
  • Supportärenden med tillhörande felsökning
  • Administration kopplat till installationerna
  • Viss arbetsledning av elektrikerna i teamet
  • Stöd till säljteamet i form av beräkningar och annan specialistkompetens

Vi söker i första hand en elektriker med AL Auktorisation. 

Har du vana av förhandlingar och inköp så är det meriterande. Meritande är också om du har behörighet för starkström samt erfarenhet och intresse för solceller och förnybar energi.

Arbetet är på heltid, dagtid.
Du utgår från vårt kontor i Gamleby.
Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter att utvecklas.

Varför Solortus?
Vi vill utmana en hel bransch och visa alla hur ett expansivt tillväxtbolag faktiskt kan värna om den lilla människan också. Vi har såklart som alla andra både grillkvällar, sommarfester och diverse förmåner, men det är inte därför man jobbar på just Solortus. För oss handlar det om människorna. Energin i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för ”the solortus way”. Om du är en som bryr sig och vill vara med att utveckla oss vidare – då är det dags att författa brevet om dig själv.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Elektriker är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Solortus. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan snarast, dock senast 11 december. Det gör du genom att registrera dig under lediga jobb på www.eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mail hanteras inte med hänsyn till GDPR.

Frågor angående rekryteringsprocessen. Kontakta:
Linda Malmros på 070-340 86 33, linda.malmros@eterni.se
Maria Edner 070-340 83 61, maria.edner@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!


 
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://solortus.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (6 dagar kvar)