Vad gör du efter sommaren?

Vad gör du efter sommaren?

Vill du jobba i ett karriärsföretag?

Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder säkrare och tryggare hem. Just nu är Kalmar län ett område där efterfrågan på våra tjänster är extra stor och vi ska därför utöka vårt team med ytterligare två personer på heltid till vårt kontor i Västervik. Ta chansen och bli en del av vårt framgångsrika team i ett av Sveriges främsta karriärföretag!

Tjänsten

I rollen som vår nya säkerhetskonsult blir du en del av ett sammansvetsat, positivt och målmedvetet team, samtidigt som du är med och bidrar till att familjer får ett säkrare och tryggare hem. Du kommer att arbeta med att boka och genomföra kundbesök samt representera våra tjänster och produkter i norra Kalmar län.

Saknar du erfarenhet men har de rätta personliga egenskaperna?

Ingen fara, för oss är din inställning och energi lika viktig som flera år av dokumenterad erfarenhet. I samband med din anställning hos oss får du möjligheten att gå vårt utbildningsprogram, Sector Way Academy. Vår skräddarsydda utbildning utförs parallellt med anställningen och ger dig möjligheten att ständigt utvecklas.

Kvalifikationer

Det är ett krav att du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift, då tjänsten innefattar kontinuerlig kundkontakt. Vi ser att du trivs i mötet med nya människor och har du erfarenhet av ett serviceinriktat yrke sedan tidigare är detta meriterande.

Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister

Vad kan vi erbjuda?

Som anställd på Sector Alarm finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter och du kommer tillsammans med din chef arbeta för att du ska utvecklas i din roll. Dessutom kommer du att få gå vår utbildning Sector Way Academy, som är en 5-stegs utbildning inom försäljning och kundrelationer. Vi tror på dig och din utvecklingspotential!

Ansökan

Vi tillämpar ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Gunnarsson.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson johanna_gunnarsson
Telefon 031-809530
Område Västervik
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 17 aug 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.