Operatör inom sömnad till Saab Barracuda i Gamleby

Operatör inom sömnad till Saab Barracuda i Gamleby

Vi söker nu ytterligare Operatörer till Saab Barracudas verksamhet i Gamleby. Ta chansen att arbeta i en unik produktion tillsammans med ett 40-tal kollegor där stämningen i arbetsgruppen är på topp. Du blir en del av detta härliga och kompetenta gäng som arbetar med sömnad av bland annat mobila skal till pansarvagnar. Tillträde till tjänsten är omgående, så sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Operatör kommer du arbeta i produktionen där du och dina kollegor tillverkar skräddarsydda produkter för ökad överlevnadsförmåga i form av mobilt, statiskt och personligt kamouflage. I huvudsak kommer dina arbetsuppgifter innebära sömnad av dessa produkter och precis som det låter så är symaskinen ditt närmsta arbetsredskap. Du kommer även att arbeta med andra uppgifter kopplade till produktionen samt utföra enklare avsyningar.

Arbetstiderna är förlagda enligt tvåskift. Nattarbete kan bli aktuellt i framtiden.

Detta är ett konsultuppdrag på initialt sex månader.

Hos oss på Skill är våra medarbetare det viktigaste vi har och vi är måna att våra konsulter trivs och mår bra på jobbet. Skill är i dagsläget Östergötlands största rekryterings- och bemanningsföretag. Vi sätter stor stolthet i att vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen som erbjuder schyssta villkor till alla anställda. Självklart har vi kollektivavtal och vi erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda.

Din profil

En fördel för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av tillverkande industri och det är meriterande om du har kunskaper inom sömnad och ritningsläsning. Vi söker dig som har gymnasieexamen samt körkort B. Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst och ser att du som person har förmågan att ta initiativ, är ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är en snabblärd teamspelare som ser vikten av hur din egen prestation och inställning påverkar hela gruppen.

Ansökningsförfarande

Vi arbetar med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så tveka inte, sök tjänsten redan idag! För att ansöka till tjänsten skickar du in ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför just du passar tjänsten som Operatör på Barracuda.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Emma Eriksson via emma.eriksson@skill.se alt. Josefine Bolling via josefine.bolling@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouflagesystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Affärsenheten Saab Barracuda utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och tjänster inom multispektral signaturanpassning. Barracuda erbjuder ett brett utbud av skräddarsydda produkter för ökad överlevnadsförmåga i form av mobilt, statiskt och personligt kamouflage. Kundbasen finns över hela världen, huvudkontoret är beläget i Gamleby vilket också är placeringsort för denna tjänst. Verksamheten bedrivs även i USA.