Blandare och nyanserare till produktionen hos Saab Barracuda!

Blandare och nyanserare till produktionen hos Saab Barracuda!

Vill du arbeta på ett företag i framkant med produkter i världsklass? Är du dessutom intresserad av arbete inom industri och vill utvecklas inom industribranschen? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Välkommen till vår folieavdelning. Som Blandare och nyanserare blir du en viktig kugge i ett team som ansvarar för tillverkning av olika blandningar för bestrykning och mönstring av olika produkter. Blandningarna består av både lösnings- och vattenburna produkter men är till största delen vattenbaserade. Jobbet kan även innebära andra arbetsuppgifter såsom arbete vid olika bestrykningsmaskiner. Då man jobbar tätt mellan avdelningar med ett gott samarbete får du även möjligheten att stötta andra avdelningar inom produktionen. Saab Barracuda erbjuder även dig vidareutbildning inom yrket såväl internt som externt.

Din profil

För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, inneha ett bra färgseende samt ha viss datavana. Som person som är du positiv samt har en vilja och nyfikenhet att utveckla dig inom yrkesrollen. Du kan utföra dina arbetsuppgifter självständigt och har lätt för att arbeta i grupp.

Krav:
  • Gymnasieexamen
  • Är praktiskt lagd och teknikintresserad
  • Kan kommunicera på svenska och engelska
  • Truckkort och Körkort B
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet att processindustri och/eller verkstad
  • Tidigare erfarenhet som nyanserare eller blandare.
Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande men kommer att pausas under semesterperioden och återtas v.33. Tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader via Skill med stor chans till förlängning. Vid frågor, vänligen kontakta rekryterare Linn Forssell på linn.forssell@skill.se.

Låter det som något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouflagesystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Affärsenheten Saab Barracuda utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och tjänster inom multispektral signaturanpassning. Barracuda erbjuder ett brett utbud av skräddarsydda produkter för ökad överlevnadsförmåga i form av mobilt, statiskt och personligt kamouflage. Kundbasen finns över hela världen, huvudkontoret är beläget i Gamleby vilket också är placeringsort för denna tjänst. Verksamheten bedrivs även i USA.