CNC-operatör till Resinit i Västervik

CNC-operatör till Resinit i Västervik

Med stor yrkesstolthet tillverkar Resinit komponenter och sammansatta produkter i konstruktionsplaster. Företaget expanderar och nu söker Eterni Sweden efter dig som vill arbeta som CNC-operatör hos Resinit.

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör kommer du att vara en del i ett team som precisionsbearbetar komponenter i olika plastmaterial. Komponenterna ingår sedan i produkter till bland annat medicinteknisk utrustning. Arbetstiden är förlagd till 2-skift.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Du som söker tjänsten har en industriteknisk bakgrund med erfarenhet inom CNC-fräsning. Du har god maskin- och datorvana samt kan läsa ritningar. Som person är du positiv, noggrann, kvalitetsmedveten och trivs i en ansvarsfull roll.

Om tjänsten

Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Resinit. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Henrik Nordström på via 070-340 80 83 eller henrik.nordstrom@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.