Administratör till myndighet i Västervik

Administratör till myndighet i Västervik

Vi söker nu en administratör till Västervik. Trivs du med att arbeta administrativt efter riktlinjer och rutiner och söker en statlig erfarenhet som kommer att se bra ut på ditt CV? Då har vi på Randstad ditt nästa uppdrag. Med dig i bagaget har du minst 1 års relevant erfarenhet, gymnasieutbildning och goda kunskaper i MS Office. I utbyte erbjuder vi dig förmåner och karriärmöjligheter för framtiden. Känns det som en bra deal? Då ser vi fram emot din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Heltid, kontorstider. Med start 21 januari 2019 och för uppdrag minst en månad framåt (med möjlighet till förlängning).

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör utgör du en viktig del av din avdelning. Förutom att administrera rutinuppgifter så är du också support för dina kollegor. Du sitter hos vår kund, en myndighet, på trevlig adress nära kommunikationer och lunchmöjligheter. Du förväntas vara bra på Microsoft Office, eller liknande program - eller ha lätt för att sätta dig in i basfunktionerna i datorprogram som Word, Excel, Outlook och/eller PowerPoint.

Dina arbetsuppgifter:
  • Registrering och arkivering av uppgifter.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Här behöver du:
  • Minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Gymnasieutbildning eller likvärdigt.
  • Goda kunskaper i MS Office eller motsvarande.
För den här tjänsten söker vi dig som är serviceinriktad och alltid sätter kunden i främsta rummet. Vidare tror vi att du är bra på att såväl kommunicera som samarbeta. Är du dessutom positiv som person så kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2018-11-23
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Kim Flemström | kim.flemstrom@randstad.se |
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 23 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.