Är du en strukturerad och självgående person med mycket framåtanda? Brinner du för försäljning och service och vill utvecklas i en roll hos en innovativ och ledande aktör? Vi söker en Säljare till PlastoMer Sweden AB i Västervik.

Om PlastoMer Sweden AB

Den över 80-år anrika familjeägda koncernen EWEBE-Group omsätter 85 MSEK. PlastoMer Sweden AB har tillverkning och huvudkontor i Västervik. Koncernen har även sälj- och servicebolag i Norge, England, Portugal och Hongkong.

PlastoMer Sweden AB utvecklar, tillverkar och säljer reklamförsedda stänkskyddssystem till lastbilar samt rensi bilmattor och biltillbehör. Det kompletteras med legoproduktion till ett par storkunder. Våra kunder återfinns främst i Sverige och norra Europa. Vi omsatte förra året 55 MSEK och väntas öka under 2022. Vi är nu 25 anställda.


Arbetsuppgifter

I rollen som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen för både befintliga och nya kunder. Arbetet innebär initialt kundkontakt via mejl och telefon, prisförhandling och offerter men på sikt kommer du att ta ett större kundansvar och genomföra kundbesök hos kunderna runt om i norra Europa. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Kartläggning av potentiella kunder
  • Ordermottagning
  • Prisförhandling, offerter och avtal
  • Boka och genomföra kundmöten
  • Medverka på mässor både nationellt och internationellt
  • Uppföljning och kundvård
  • Designförslag med logotypehantering
  • Hantering av sociala medier och till viss del grafiskt material
Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller ekonomi. Som person är du kommunikativ, lösningsorienterad och tar gärna egna initiativ. Då en del av arbetet innebär logotypehantering och designförslag tror vi att du har en kreativ ådra och ett öga för färg och form. För att trivas i rollen motiveras du av att se resultat och skapa affärer. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med B2B försäljning.

Omfattning: Heltid med direkt anställning hos PlastoMer Sweden AB

Arbetstider: Vardagar 8-17

Tjänstgöringsort: Västervik

Vi erbjuder dig

En arbetsgrupp som värdesätter professionalism. Tillsammans arbetar vi på ett engagerat sätt där du som medarbetare är unik i vårt team. Du är hos oss för att du är du och bra på det du gör. Du får ett roligt och intressant jobb på ett litet företag med stabil ekonomi och med korta beslutsvägar och där alla kan vara med och påverka.


Har vi fångat ditt intresse? PlastoMer Sweden AB samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 6 juli 2022 men vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sanna Olsson, 0733-948473 eller via sanna.olsson@onepartnergroup.se.
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 juli 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se