Fordonsmontör eldrivna arbetsfordon

Fordonsmontör eldrivna arbetsfordon

Om tjänsten:

INZILE är i ett utvecklande och expansivt skede och söker nu personer som vill vara med i en spännande och utmanande resa tillsammans med företaget. Är du händig och har erfarenhet av fordon? Gillar du att vara på en spännande arbetsplats med ett öppet klimat. Då är det här tjänsten för dig. Vi söker nu de första personerna som ska vara delaktiga i att utbildas, tränas i produktionen som idag sker i Kungälv för att senare delge sin kunskap i INZILE´s produktion i Västervik. Du kommer jobba dagtid.

Kvalifikationer:

Du ska ha erfarenhet av fordon med fokus på fordonselektronik och/eller mekanik. Vi ser gärna att du är positiv, kvalitetsmedveten, nyfiken, noggrann och flexibel. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare, och har lätt att samarbeta med kollegor likaväl som du kan arbeta självständigt. Du får gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra till utveckling av arbetet. Vi ser också att du är en problemlösare som tycker om att ställas inför nya utmaningar.

Hur du ansöker:

Vi ser gärna att du skickar in ditt CV snarast. Vi planerar att intervjua lämpliga kandidater löpande.

Du söker denna tjänst via vår CV databas på www.monera.se. Registrera dig komplett på www.monera.se genom att fylla i dina kontaktuppgifter samt ladda upp ditt personliga brev och din CV, gärna i en och samma fil. Vi ser helst att ditt personliga brev innehåller ett infogat foto.

För vidare information/frågor kontakta rekryteringskonsult: Henrik Nordström henrik@monera.se.
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.monera.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (10 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Monera Resurspartner är väldigt stolta över vårt samarbete med INZILE. På INZILE blir du välkomnad i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och en spännande utveckling som går framåt. Du får möjlighet att vara med och arbeta med gemensamma mål på företaget, och tillsammans skapa de eldrivna fordon som kännetecknar INZILE´s utveckling och produktion. Till detta uppdrag blir du antingen anställd av Monera Resurspartner och uthyrd till INZILE för att sedan övergå till INZILE alternativt anställd direkt av INZILE. Monera Resurspartner har kollektivavtal och följer givetvis detta.