Monera Resurspartner är det personliga bemanningsföretaget. Vi erbjuder tjänsterna personaluthyrning och rekrytering inom industri- och tjänstesektorn. Monera Resurspartner är ett auktoriserat bemanningsföretag. Läs mer på www.monera.se.

Kvalifikationer:

Nu söker vi dig med erfarenhet från båtbyggarbranchen.

De personer vi söker ska förstå vikten av god kvalité och vara noggranna i sitt arbete. Vi söker dig som trivs med att jobba och utvecklas i ett team, du har även en god förmåga att ta till dig instruktioner.

Du är van användare av handverktyg och behärskar Svenska i tal och skrift

Har du dessutom erfarenhet av följande arbetsmoment så är det meriterande:
  • Hydraulisk installation
  • Montering och montering av elektronik och drivkomponenter
  • Slipning, skärning, målning och lackering
  • Snickeri
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.monera.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Monera Resurspartner är ett konsult- och bemanningsföretag som levererar lösningar till företag och organisationer när det gäller personal och organisation.

Vi söker hela tiden personer som verkligen vill ha ett jobb och kan ta eget ansvar. Personer som tycker om nya arbetsuppgifter, som kan arbeta självständigt och i team, som är noggranna, praktiska och flexibla.

Du söker denna tjänst via vår CV databas på www.monera.se. Registrera dig komplett på www.monera.se genom att fylla i dina kontaktuppgifter samt ladda upp ditt personliga brev och din CV, gärna i en och samma fil. Vi ser helst att ditt personliga brev innehåller ett infogat foto.

För vidare information/frågor kontakta rekryteringskonsult: linda.gross@monera.se