Produktionsmedarbetare till spännande företag i Västervik

Produktionsmedarbetare till spännande företag i Västervik

Om företaget

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön - oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi omgående drivna och engagerade industriarbetare. Du har tekniskt intresse och vill arbeta inom den tillverkade industrin. Du ingår i ett produktionsteam där diverse arbetsuppgifter kan förekomma. Du lär dig ett moment i framställning av pulvret i fabriken. Körning av både truck och travers förekommer.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.

Krav för att ansöka:
  • Körkort och tillgång till bil krävs om du inte bor på orten (Västervik)
  • God förståelse i det svenska språket i både tal och skrift.
Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning med en huvudsaklig inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom industri. Meriterande är om du har dokumenterad utbildning av travers, heta arbeten och/eller truckkort. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, lyhörd och kvalitetsmedveten. Du har en stark arbetsvilja och är inte rädd för att arbeta i fysiskt krävande miljöer. Du ska också ha förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Du är flexibel, driven och van att arbeta olika typer av skift då det förekommer tre möjliga skift former såsom fm-skift, em-skift och ständig natt. Du är en person som är prestigelös och har en positiv och glad inställning till såväl dina kollegor som din arbetsgivare.

Låter detta ditt framtida drömyrke? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Västervik

Tillträdesdag

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag.

Information

Blir du aktuell som en av kandidaterna för denna tjänst så kommer vi att kontakta dig för en intervju.

Lernia är vägen framåt!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.