Fingerfärdig butiksmedarbetare sökes!

Fingerfärdig butiksmedarbetare sökes!

Nu söker vi en medarbetare i Västervik.
Tjänsten är en visstidsanställning med troligt slut i september. Vi ser helst att du kan arbeta hela sommarperioden.

Arbetsuppgifter

Här erbjuds du ett spännande och varierande arbete som butiksmedarbetare i Västervik. Vår kund har ett intressant och brett utbud med kvalitetsprodukter från de ledande fabrikaten inom skog, trädgård och cykel. Du kommer att ge kunderna professionell vägledning att hitta rätt produkter för deras behov. Inga kartongprodukter, allt är färdigmonterat och kontrollerat innan det ställs ut i butiken. Det ökar tryggheten för både kunderna och oss. Du kommer även att utföra service och reparationsarbeten, därför är det fördel om du är praktiskt lagd och gillar att meka och skruva.

Formell kompetens

Du har erfarenhet av butiksarbete och har kassavana

Du har tidigare arbetat inom serviceyrken

Det är meriterande om du har gått fordonsprogrammet på gymnasiet och är praktiskt lagt

Du kan svenska flytande i både tal och skrift

Körkort är ett krav

Din bakgrund

Vi tror att du som söker är en person som brinner för service och har erfarenhet i tidigare arbeten av att möta människor och trivs med detta och tycker att det är roligt. Du är också en person som är tekniskt intresserad och kunnig samtidigt som du är praktiskt lagd och ser att du skulle trivas i denna kombination av arbete.

Personliga egenskaper

Du som söker är framåt, engagerad och driven person som vågar ta egna initiativ och samtidigt vill utvecklas. Som butikssäljare är mötet med kunden allra viktigast och du brinner för att arbeta med människor och service. Du har en positiv inställning och tycker om struktur, ordning och reda och är lösningsfokuserad.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning
Uppdraget är ett vikariat till och med i höst.
Arbetstider 9-18, jobb var tredje Lördag.
Meriterande är om du kan jobba under hela sommarperioden.

Tillträdesdag

Omgående

Information

För mer information, kontakta ansvarig rekryterare Martin Tagel, martin.tagel@lernia.se alt 0722-54 71 82

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.