Erfaren produktionstekniker sökes

Erfaren produktionstekniker sökes

Nu söker vi en erfaren produktionstekniker!

Om tjänsten

Som produktionstekniker har du ansvar för att optimera och utveckla produktionsprocesserna. Att hitta förbättringsmöjligheter och lösningar, driva processförändringar, genomföra och följa upp effektiviseringar. Detta görs både löpande, i grupper och i projektform. Det kan vara för att förbättra företagets arbetssätt, vid maskininvestering, produktutveckling, ergonomisk förbättring av arbetsplatsen eller layoutförändring. Som produktionstekniker kommer du även att ha daglig kontakt med både produktionspersonal, produktionsledning, konstruktörer och planerarare.

I produktionsflödet ingår många olika avdelningar som behöver en produktionsteknikers stöd och driv i sitt förbättringsarbete. På företaget finns allt från processer med hög automation till mer manuella processer med stor förbättringspotential och spännande utmaningar. Du kommer att vara en supportperson till produktionen och tillsammans med övriga delar av fabriken säkerställa ett ständigt förbättringsarbete rörande ergonomi, kvalitet och produktivitet för fortsatt tillväxt och lönsamhet.

Låter det intressant och utvecklande att arbeta med processförbättringar, lean, metodutveckling, maskininvesteringar och projektledning inom den tillverkande industrin? Då är detta något för dig!

Om dig

Vi söker dig som är ansvarstagande, kommunikativ initiativrik och koordinerande som inte är rädd att fatta egna beslut. Som person är du driven och lösningsorienterad, du trivs i en roll där du får arbeta självständigt i nära samarbete med andra. Du är analytiskt lagd och har god förmåga att planera, strukturera och prioritera. Du är rak, tydlig och lyhörd i din kommunikation.

Du har en högskoleingenjör eller civilingenjör inom maskinteknik med inriktning mot produktionsutveckling eller produktionsteknik. Vi ser att du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete inom industrin. Du behöver vara teknisk och gilla att komma på nya lösningar och metoder. Har du kunskap inom standardiserat arbetssätt, lean, eller liknande så är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning och att driva större förbättringsprojekt.

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt gärna ett personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell konsultchef sara.rundberg.green@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2019 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på www.lernia.se
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.