Teknisk Förrättningsassistent, Västervik

Teknisk Förrättningsassistent, Västervik

Om arbetsplatsen
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Arbetsuppgifter
Du har ett stort engagemang, positiv inställning och bidrar till teamets goda samarbete. Du gillar att producera kartor, bistå med andra tekniska göromål och vara behjälplig i andra delar av förrättningsprocessen t.ex. utföra arbete i fält. Som teknisk förrättningsassistent är du kvalitetsmedveten och registrerar förändringar i digitala registerkartan. Vissa typer kontorsadministration kan bli aktuella i tjänsten.

Kvalifikationer
Du arbetar strukturerat, är handlingskraftig och arbetar självständigt utifrån givna ramar och eget omdöme. Du har förmågan att anpassa arbetet till ändrade omständigheter. Du har en god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt på svenska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. *Du har yrkeshögskoleutbildning i för tjänsten relevant område, t. ex. tvåårig mät/kartutbildning. -Alternativt eftergymnasial utbildning inom relevant område. -Eller erfarenhet av kartframställning och mätningsteknik. * Du har B-körkort Har du kunskap inom svensk fastighetsrätt, erhållen via studier eller arbete, värderar vi det högt.

Övrigt
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Olof Silfwerbrand
Telefon 036-305187
Område Västervik
Yrkesroll Fastighet, Förvaltningsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 aug 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med och forma morgondagens Sverige! På Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Vi gör det på lite olika sätt, på våra 50 kontor, från norr till söder. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!