Projekt/processledare för att öka inflyttning

Projekt/processledare för att öka inflyttning

Kustlandet söker nu en person som i projektform ska öka invånarantalet genom att attrahera och assistera inflyttare.

Arbetet kommer att omfatta:
  • Kontaktskapande – lokalt, kommunalt och regionalt
  • Samordning med andra parallella aktiviteter
  • Samverkan med lokala aktörer
  • Undersökning av nuläge och inventering av bostäder och fastigheter
  • Uppsökande och kommunikation med inflyttare
  • Analys och prioritering av möjligheter
  • Driva på och bistå processer
  • Under projekttiden realisera inflyttning
  • Informationsspridning
  • Rapportering och administration
För att passa tjänsten tror vi inte att vår nya kollega nödvändigtvis behöver högre utbildning. Däremot är erfarenhet av ledning, påverkansarbete, samverkan, kommunikation, flyttning och fastigheter viktiga. Dokumenterad förmåga att slutföra uppgifter och uppfylla mål premieras liksom lokala kontakter och kunskaper. Vi förutsätter att du är bra på att använda telefon&dator och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det krävs tillgång till bil, möjlighet att resa och att ibland arbeta kvällar/helger. Erfarenhet av EU-projekt är bra att ha men framförallt behövs driv och en förmåga att på ett strukturerat men flexibelt sätt överkomma utmaningar.

Varaktighet och anställningsform: Projektanställning 24 månader med möjlighet till förlängning. Helst heltid men deltid är också tänkbar. Fast månadslön. Tre månaders provanställning.

Arbetsplats: Kustlandets kansli i Gamleby, Västerviks kommun.

Sista ansökningsdatum och tillträde: Sök snarast, utvärdering av ansökningar och intervjuer görs kontinuerligt, tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan: Bör innehålla introduktionsbrev (berätta kortfattat om dig själv och varför du skulle passa för tjänsten), CV, uppskattat datum för när du kan börja och eventuella löneanspråk och skickas via knappen "Ansök nu" eller maila info@kustlandet.com
Mer info
Kontaktperson Gustaf Westring
Telefon 0768-663952
Område Västervik
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Offentlig Förvaltning, Kommunal administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kustlandet.com/sv/
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kustlandet bedriver landsbygdsutveckling i Östergötland och norra Kalmar län. Arbetet syftar till att förbättra förutsättningarna för boende och företagande på landsbygden samt att bevara den känsliga natur- och kulturmiljön. Allt utvecklingsarbete sker i projektform, antingen genom extern medfinansiering eller projekt i egen regi. Verksamheten utgör del av Landsbygdsprogrammet 2014-2022 och finansieras av EU, svenska staten samt kommunerna Mönsterås, Oskarshamn, Västervik, Valdemarsvik, Söderköping och Norrköping.