Butikschef till Coop Nära Ankarsrum

Butikschef till Coop Nära Ankarsrum

Coop Nära i Ankarsrum är en väletablerad butik med ett brett sortiment och en tydlig ekologisk profil. Generösa öppettider 07:00-21:00 alla dagar, ger en mycket god tillgänglighet för våra kunder. Butiken har 8 medarbetare, samt några extrajobbare. Butiken är även ombud för Postnord.

Nu står det även klart att Kf Göta under hösten 2020 öppnar en ny modern butik i Ankarsrum, med större och bredare sortiment än nuvarande butik. Vi söker därför en butikschef, som tillsammans med goda medarbetare vill vara med på denna spännande resa. Du ansvarar för den dagliga driften och viktiga beslut som påverkar butikens utveckling. Du har det yttersta ansvaret för måluppfyllnad, budget, resultat och personal. Med matglädje som ledord och med kunden i fokus är du duktig på att engagera medarbetarna till att skapa en välkomnande atmosfär i din butik.

Vi ser gärna att du som söker har stor erfarenhet från butiksbranschen och goda kunskaper om ledarskap, försäljning och kundservice. Erfarenhet av butiksledning är ett krav. Ditt ledarskap ska präglas av tydlighet och engagemang, och tillsammans med dina medarbetare ska ni erbjuda ett kundbemötande i världsklass, som ska överträffa kundens förväntningar!

För frågor, kontakta områdeschef Daniel Andersson, 0470-31526 alt. daniel.andersson@kfgota.se.

Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop - Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj.

Konsumentföreningen Göta (Kf Göta) är ett av de större företagen i Småland och driver detaljhandel i 48 butiker (Coop Nära, Coop Konsum, Coop, Coop Extra, Stora Coop) över hela Småland samt på Öland. Av dessa drivs ett antal butiker i franchiseform, som Coopföretag.

Vi är närmare 1000 medarbetare och omsätter ca. 2 000 miljoner kronor under ett år. Föreningen ägs av sina 226 000 medlemmar, vilka via förtroendevalda och ägarombud utövar sitt ägarinflytande.