Personbilstekniker

Personbilstekniker

Personbilstekniker
Vågar du satsa på dig själv? Anta
utmaningen att göra din karriärresa hos oss på Engströms Bil! Vill du satsa på oss så kan vi lova att vi satsar på dig! Vi känner oss stolta över våra välutbildade och duktiga tekniker och lägger stort värde vid din kompetens och framtida komptensutveckling. Just nu söker vi en personbilstekniker i Västervik.

Arbetsuppgifter
Som personbilstekniker på Engströms Bil kommer du arbeta med service och reparationer av personbilar. Ett urval av arbetsuppgifter kan vara:
  • Service
  • Motor och växellådsreparationer
  • Avancerade felsökningar
  • Reparation på chassie, bromsar och komfortsystem
Du kommer arbeta i ett aktivt team som skapar glädje och delaktighet i nya fräscha lokaler centralt i Västervik. Hos oss kommer du få kontinuerligt utbildning och vidareutveckling i din roll med några av marknadens främsta varumärken.

Din kompetens
Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du som söker har fordonsteknisk utbildning eller annan relevant teknisk utbildning. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som tekniker. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa vår verkstadschef: Peter Storck mobil: 0490-660 22.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-08-19

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 aug (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Engströms är en privatägd företagsgrupp och drivs av tredje generationen Engström. Företaget har anor från 1920-talet och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Kisa, Vimmerby och Västervik. Engströms är auktoriserad återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Scania. Vi på Engströms strävar efter att ge dig ett förstklassigt kundomhändertagande och ekonomiskt bilägande. När du besöker oss är förhoppningen att du finner en god tillgänglighet, hjälpsam och engagerad personal, samt ett intressant utbud av nya och begagnade bilar. Vi är kvalitetscertifierade enl. ISO
9001 och miljöcertifierade enl. ISO 14001.