Personlig assistent sökes till kille utanför Gamleby

Personlig assistent sökes till kille utanför Gamleby

Jag är en glad kille på 19 år som bor utanför Gamleby. Jag har med glimten i ögat, gillar bus och skoj. Jag vill ha en assistent med humor och glädje. Roliga aktiviteter jag tycker om är att gå på matcher när det lokala laget spelar fotboll eller vara ute i naturen. Jag går i skolan och där har jag med mig min personliga assistent och skolan ställer upp med ytterligare en resurs vid förflyttningar och aktiviteter. Ibland tycker jag om att gå på restaurang inne i stan om det inte är en allt för stimmig miljö, jag tycker inte om för höga eller plötsliga ljud.

Din roll är att anpassa dig till nya arbetssituationer utifrån mina behov och din arbetsplats är där jag befinner mig. Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar.

Det är viktigt att du som assistent ska kunna tolka och samspela med mig. Du ska ha en förmåga att själv "se" vad som behöver göras och göra det (inom överenskomna områden) - inte passivt vänta på instruktioner.

Det är ett krav att du har körkort eftersom jag bor i ett hus på landet med min familj och det är svårt att färdas kommunalt.

Jag söker både kvinnliga och manliga assistenter i alla åldrar. Den här rollen kräver kvalificerad omvårdnad och du ska gärna ha erfarenhet av det innan. Det är bra om du tycker om hästar och djur i allmänhet och inte är pälsallergiker. Jag har själv katt och ibland så kommer det en hund och hälsar på hos mig.

Arbetstid schema: Heltid eller deltid, schemalagd arbetstid förekommer dag, kväll, natt och helg.

Tillträde: Tjänsten tillsätts omgående.

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1984.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag 17 mars 2020 (23 dagar kvar)