Serviceinriktad IT-tekniker till Västervik

Serviceinriktad IT-tekniker till Västervik

Just nu söker IT-hantverkarna en person som vill arbeta och utvecklas som server- och nätverkskonsult i en stimulerande och trevlig miljö. Tjänsten innebär en anställning i OneParterGroups konsultverksamhet där arbetet sker på IT- hantverkarnas verksamhet i Västervik. En anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet innebär att du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter

Eftersom företaget fungerar som kunders IT-avdelning förkommer support, rådgivning och konsultering gällande olika IT- frågor. Arbetet innebär ett stort kundfokus där det är viktigt att snabbt lösa ärendena till kunden. Du driver dina egna kunder och ansvarar för kundens IT-miljö vilket innebär att du får ta ett stort eget ansvar inom företaget och även utbildas inom affärsmannaskap.

Tjänsten är en visstidsanställning som sträcker sig cirka 6 månader med start i början av Augusti. Det är en heltidstjänst där du arbetar dagtid 8- 17 måndag- fredag inklusive flextid. Arbetet sker med utgångspunkt i Västervik men man besöker kunder i Västervik med omnejd.

Din profil

Tjänsten innebär ett nära arbete med kunden därmed lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt med en god service- och kommunikationsförmåga. Du har en god problemlösningsförmåga samt är hjälpsam mot både kunder och kollegor. Vi ser även att du har ett stort tekniskt intresse. Du har även tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.

Meriterande är om du har någon form av högskoleutbildning inom IT.

En förutsättning för att lyckas i rollen är att du har mycket goda kunskaper om Microsoft operativsystem för såväl server som klient.

Tjänstgöringsort: Västervik

IT- hantverkarna samarbetar i denna uthyrning med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 3 Juli men vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Nyberg på telefonnummer 0480- 43 20 52 eller sofia.nyberg@onepartnergroup.se

Om kunden

IT-Hantverkarna Sverige AB är en del av Dustin och startade sin verksamhet 2004 och har idag verksamheter över hela Sverige från Malmö i söder till Umeå i norr med mer än 100 anställda. IT-hantverkarna hjälper företag med de utmaningar som finns inom IT samt gör det tillgängligt för företaget. De hjälper små och medelstora företag från första idé till en lösning på plats.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Västervik
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 3 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se