Servicetekniker - Sommarjobb

Servicetekniker - Sommarjobb

Om dig

För oss på Holmgrens Fritid är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer.

Om tjänsten

Vi söker servicetekniker/servicerådgivare till vår verkstad för fritidsfordon. Vi utför reparationer, service och underhåll på husbilar och husvagnar. Våra servicetekniker är mångsidiga och hanterar arbeten inom el, snickeri, vvs och ventilation på främst bodelen av ekipagen.

Vi söker dig med ett stort tekniskt kunnande, en händig problemlösare av stora mått och med en stark känsla för kvalitet. Meriterande om du har fordonsteknisk bakgrund. Arbetsdagarna är varierande, ena stunden skruvar du på ett fordon och i nästa tar du emot kunder som vill eller har bokat service. Du gillar variationen och har lätt för att kommunicera och bygga goda relationer med både kunder och kollegor.

För många kunder är husvagn/husbil en möjlighet till ett liv utöver det vanliga. Därför ser vi gärna att du har egen erfarenhet att husvagn/husbilsliv. Du har stor förståelse för kundernas behov och kan föreslå lösningar utifrån egna upplevelser.

B-körkort är ett krav och har du ännu högre behörighet så är det meriterande.

Tjänsten är en visstidsanställning över sommaren och kan komma att förlängas ytterligare en period.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 16 maj 2021. För mer information om tjänsten kontakta säljchef Morgan Andersson på telefon 070-431 73 88.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christina Kullin
Telefon 036 39 58 80
Område Västervik
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 650 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.